2777
2789
عنوان

زن داداشم طلا هاشو برده حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 67262 بازدید | 1048 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم چه حسی داره چون سر داداش منم آمده

توجه کن این طلا رفته بعد بگو زنش طلاق میخواد یعنی دادخواست طلاق رو داده یا داداشت؟

یعنی زن داداشت حق طلاق داره یا نه؟

اول داداشت اموالش رو بفروشه به شما به تاریخ یک سال یا دوسال قبل

دوم داداشت بره عدم تمکین بزنه تا نتونه بره درخواست نفقه کنه

اگر شرایط شبیه این موارد باشه یعنی زنش طلاق میخواد 

اول میره مهریه رو میزاره اجرا بعد اموال داداش شما از اماکن توقیف میشه یعنی اصلا دادگاه نمیره هر چی داره که ثبت اسناد و املاک داره توقیف میشه میره جای مهریه

خب حالا برای طلاق اگر زن داداشت دلیل محکمه پسند طبق بندهای عقدنامه داشت که باید توی دادگاه اثبات کنه که آره داداشت بنا بر این دلایل من میخوام طلاق بگیرم داداشت هم باید دوباره درخواست بده و رد کنه یعنی هر چی اون درخواست سریع داداشت رد درخواستش دوباره درخواست بده به دادگاه چون اگر این کار رو نکنه قاضی میگه قبول داره

انقدر این روند ادامه داره تا درخواست زن داداشت شاید رد بشه چون دلیل نداره 

خب حالا زن داداشت مجبوره بیاد سر خونه و زندگیش دیگه این دست داداشته که بخوادش یا اگر هم نیومد بعد شش ماه بره به دادگاه درخواست ازدواج مجدد بزنه 

نگاه اگر زن داداشت نخواد بمونهدباید بگید هر چی دادیم بهت پس بفرست حتی اون طلا رو بعد هم باید داداشت ازش بره تو محضر یه تعهد بگیره که دوباره نیاد درخواست مهریه کنه چون حتی بعد از طلاق هم میتونه بگه میخوام مهریه رو

اسمش رو بلد نیستم

تازه داداش بنده خدای من تو عقد طلاق گرفت زنش طلا و ماشین داداشم رو گرفت ولی داداشم خسته شده بود رفت طلاق داد چون زنش آبروی داداشم رو برد ولی مهریه اش رو بخشید چون مجبور بود توافق کنه

درکت میکنم چه حسی داره چون سر داداش منم آمدهتوجه کن این طلا رفته بعد بگو زنش طلاق میخواد یعنی دادخوا ...

زن بر علیه زن🙂

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

زن بر علیه زن🙂

شما درک نمیکنید لطفا نظر ندید 

من مورد دیدم طرف رفته برای طلاق گفته شوهرم رو نمیخوام تازه بچه هم داشتن بعد خانواده شوهرش براای اینکه این خانم طلاق نگیره رفتن خونه خریدن زدن به نامش

بعد از اون خانم رفته طلاق گرفته رفته با یه مرد زن دار که زنه دوست خودش بوده ازدواج کرده 

بعد جالبیش میدونی چیه خانم رفته همون خونه رو داده به شوهر جدیدش بده به زن اولش تا بره و طلاق بگیره

به این میگن زن علیه زن خانم 

شما درک نمیکنید لطفا نظر ندید من مورد دیدم طرف رفته برای طلاق گفته شوهرم رو نمیخوام تازه بچه هم داشت ...

شاید مورد زن داداش ایشون اینجوری نباشه 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

اسی تنها راهش اینه که یه آشتی سوری کنه داداشت البته اگه احترامی مونده ،طلاها رو ازش بگیره و بفروشه ،،،در ضمن چندساله زنای ما مردا رو به چشم دستگاه پوز میبینن واسه همینه فنای عروستون اینجا زیاده 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
شاید مورد زن داداش ایشون اینجوری نباشه

من چنین حرفی زدم ؟ گفتم زنش بده

فقط نظر دادم و اینکه قانون رو گفتم طبق قانون شما فکر کن من علیه زنه حرف زدم 

قانون هزارتا چم و خم داره یک کلمه میشه برات دردسر بلد باشی میبری نباشه میبازی

مهریه حق زنه و اینکه یکی قایمکی از چشم شوهرش بره طلا عوض کنه یعنی توی زندگی مشکل هست باید حل بشه نه که طرف بگه خونه و ماشین بزن به نامم طلاق نگیرم خب مهریه اش رو میذاشت اجرا همون رو میدادن دیگه اسم طلاق چیه میندازن وسط

درکت میکنم چه حسی داره چون سر داداش منم آمدهتوجه کن این طلا رفته بعد بگو زنش طلاق میخواد یعنی دادخوا ...

بنده خدا تو از کجا میدونی چرا اون زن رفته حالت خوبه راه و روش نشون میدی تو میدونید دلیل رفتن یک زن چیه اونم از دهان خانواده شوهر شنیدی این همه راه و روش دور زدن قانون را بهش یاد دادی از خدا نمیترسی

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
بنده خدا تو از کجا میدونی چرا اون زن رفته حالت خوبه راه و روش نشون میدی تو میدونید دلیل رفتن یک زن چ ...

عزیزم ایشون کمک خواست منم کمک کردم .شما هم زن داداش ایشون رو دیدی؟ تازه عزیزم ایشون و خانواده اش اگر بلد بودن خواهرش نمییومد اینجا سوال بپرسه قبلش خون خاانم رو تو شیشه میکردن دختره فرار کنه

پس نگو از خدا میترسم یا نه

خودت مگه من رو دیدی که این حرف رو میزنی و من رو قضاوت کردی خداترس بودن من رو خدا میدونه و بس

عزیز وقتی میخواد طلاق بگیره دیگه عروس مون نیس من میگم مرد وظیفه داره حق و حقوق زنش رو بده حتی اگر بر ...

طلاهای ازدواج هدیه مرد به زن هست و مرد نمیتونه اونها رو مسترد می‌کنه 

ولو مقدار طلا بیش از مقدار مهریه هم بشه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

ببین زمان تعویض بعد رفتن و اقدام به جدایی بوده دیگه . از رو تراکنش‌های بانک میشه ثابت کرد تاریخی پیدا کرد وکیل بگیرین . ولی خب تجربه من میگه تو هر دعوا دو طرف مقصرن  . یعنی برادرتان هم مقصره برای همین با توافقی جدا شن بهتره حالا اون طلا رو برده این چیزا دیگه رو بگیره کنار بیان روندش اسونتره