درکت میکنم چه حسی داره چون سر داداش منم آمده
توجه کن این طلا رفته بعد بگو زنش طلاق میخواد یعنی دادخواست طلاق رو داده یا داداشت؟
یعنی زن داداشت حق طلاق داره یا نه؟
اول داداشت اموالش رو بفروشه به شما به تاریخ یک سال یا دوسال قبل
دوم داداشت بره عدم تمکین بزنه تا نتونه بره درخواست نفقه کنه
اگر شرایط شبیه این موارد باشه یعنی زنش طلاق میخواد
اول میره مهریه رو میزاره اجرا بعد اموال داداش شما از اماکن توقیف میشه یعنی اصلا دادگاه نمیره هر چی داره که ثبت اسناد و املاک داره توقیف میشه میره جای مهریه
خب حالا برای طلاق اگر زن داداشت دلیل محکمه پسند طبق بندهای عقدنامه داشت که باید توی دادگاه اثبات کنه که آره داداشت بنا بر این دلایل من میخوام طلاق بگیرم داداشت هم باید دوباره درخواست بده و رد کنه یعنی هر چی اون درخواست سریع داداشت رد درخواستش دوباره درخواست بده به دادگاه چون اگر این کار رو نکنه قاضی میگه قبول داره
انقدر این روند ادامه داره تا درخواست زن داداشت شاید رد بشه چون دلیل نداره
خب حالا زن داداشت مجبوره بیاد سر خونه و زندگیش دیگه این دست داداشته که بخوادش یا اگر هم نیومد بعد شش ماه بره به دادگاه درخواست ازدواج مجدد بزنه
نگاه اگر زن داداشت نخواد بمونهدباید بگید هر چی دادیم بهت پس بفرست حتی اون طلا رو بعد هم باید داداشت ازش بره تو محضر یه تعهد بگیره که دوباره نیاد درخواست مهریه کنه چون حتی بعد از طلاق هم میتونه بگه میخوام مهریه رو
اسمش رو بلد نیستم
تازه داداش بنده خدای من تو عقد طلاق گرفت زنش طلا و ماشین داداشم رو گرفت ولی داداشم خسته شده بود رفت طلاق داد چون زنش آبروی داداشم رو برد ولی مهریه اش رو بخشید چون مجبور بود توافق کنه