2777
2789
عنوان

اختلال چند شخصیتی یا اسکیزوفرنی درمان داره ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 68 پست
درمان نمیشن کمی کنترل میشن ساختار مغزیشون فرق داره .کی مبتلاست؟

اها 

خودم

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلمنمیدونم ایا واقعا این تشخیص هارو یه روانشناس درست حسابی و یه روانپزشک تایید زده یا نهاز علائم صرف ...

سلام ببخشید من پوکساید و اس سیتاور مصرف میکنم الان تایم امتحاناتم هست سه روزه شروع کردم چیکار کنم همش حس گیجی و خواب الودگی دارم چطور کنترل کنم تازه شبای امتحان مجبور تا صبح بیدار باشم و درس بخونم

خودم درگیرشم خیلی سخته هم برای بقیه 

و هم بیشترر خودم

افسردگی میارع

با دارو که توسط روانپزشک نوشته میشه 

کنترل میشه و بعدش که خوب شد دارو رو قطع میکنن

البته اگه اون فرد خودش بخواد

برای خودم میپرسم اطمینان دارم یا اسکیزوفرنیه یا اختلال چند هویتی مطالعه هم زیاد کردم در بیارش ولی مت ...

خودت تشخیص دادی اسکیزو داری ؟ روانشناس یا روان پزشک هستی ؟ 

حتی خود روانپزشک شاید بعد از ۱۰ جلسه تازه متوجه شه تشخیصش اشتباه بوده بعد چجوری خودت برا خودت تشخیص دادی این بیماریا خیلی بهم نزدیکن اسکیزو فرق بین توهم و واقعیت رو نمیدونه اصلا

باید بری پیش روانپزشک اونا تشخیص بدن برات

رفتم 

تست آنلاینم دادم ولی بیشتر برای خانوادم میترسم یوقت نیاز به اجازه یا گفتگو با اونا باشه متوجه بشن

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!

رفتم تست آنلاینم دادم ولی بیشتر برای خانوادم میترسم یوقت نیاز به اجازه یا گفتگو با اونا باشه متوجه ب ...

خب الان یعنی دارو مصرف میکنی؟ تحت نظر هستی؟ پرونده تشکیل دادی؟

خودت تشخیص دادی اسکیزو داری ؟ روانشناس یا روان پزشک هستی ؟ حتی خود روانپزشک شاید بعد از ۱۰ جلسه تازه ...

خودم تشخیص ندادم در موردش مطالعه کردم 

روانپزشک و تست آنلاینم دادم