2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری و راه حل عکس کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیمکارت بخرم بعدازظهر فقط میترسم عکس بگیره از پیامم اون موقعست ک ابروم میره

آره دیگه بخر  بفرست ولی ای کاش اخلاقشو میسنجیدی بازم هر چی خودت میدونی اون خونه دیگه جای موندن نیست

دیگه دختره الان شده بیوه چیکار کنه منم دلم براش میسوزه خودشم ۱۷ سال فاصله سنی داشتن

باورم نمیشهه چرا باید دخترشونو به  یکی که انقدر سنش بالاست بدن؟؟🤦🏻‍♀️بعضی از پدر مادرا لیاقت اسم مادر و پدر رو ندارن ‌.

آره ولی به نظرم تنها راه خلاص شدن از خانواده بی درکش همینه دیگه چی کار کنه فک میکنی وقتی قبول نکنه ب ...

متاسافنه همینطوره

ولی اسی نباید بخاطر فرار از این ادمای بی درک دست به این کار بزنه

اینطوری یعنی تسلیم شده در برابر زورگوییاشون

بعدشم که قطعا راحت نمیشه ، شوهرش میشه مالک تمام و کمالش ! خانوادشم یه جور دیگه بهش فشار میارن

بنظرم بهترین کار اینه قبول نکنه مخصوصا وقتی دلش نمیخواد

هر جور شده خودشو راه بیاره ولی تن به این خفت نده!

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اره ولی چیزی برا از دست دادن ندارم گفتن هم میگم من نبودم نگفتم ولی تا الان خودمو لو دادم چون خیلی گر ...

عزیزم حق داری

بفرست ان شالله همه چی درست میشه واست

فقط از این به بعد خودتو تابلو نکن

هوشمندانه جلوشون وایستا

راهای مطمئن خیلی طولانین توضیحاتشون ولی برو چت جی پی تی رو دانلود کن و ازش کمک بخواه

اون کامل برات توضیح میده

راه هایی که خانوادت نتونن بدتر سرکوبت کنن

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

عزیزم حق داریبفرست ان شالله همه چی درست میشه واستفقط از این به بعد خودتو تابلو نکنهوشمندانه جلوشون و ...

قبل اینک بفرستم متاسفانه باز اومدن نمیدونم چ کنم 

راه دیگه ای هم هس 

مامانم میگ ب باباتدمیگم تا سر حد مرگ بزنتت

قبل اینک بفرستم متاسفانه باز اومدن نمیدونم چ کنم راه دیگه ای هم هس مامانم میگ ب باباتدمیگم تا سر حد ...

بهشون بگو منو بکشینم راضی نمیشم

اون توصیه هامو اول جدی بگیر و انجام بده

هوشمندانه رفتار کن ، هر رفتاری ازت میتونه بر علیهت استفاده شه

بهشون بگو منو بکشینم راضی نمیشماون توصیه هامو اول جدی بگیر و انجام بدههوشمندانه رفتار کن ، هر رفتاری ...

الان اومدن شرطای عن بابامو قبول کردن چ غلطی کنم تمومه همه چی من فرار می کنم

نه دختر فرار خوب نیست اسیب میبینی

یه بار دیگه تاپیک بزن من بجات استرس گرفتم نمیتونم راه حل درست بدم

این چیزارو بگو تا راه حل بدن

ببین میتونی بگی من اصلا جواب بله نمیدم

اومدن خواستگاری ؟ اگه اومدن با پسره حرف زدی بگو که فعلا قصد نداری و بگو نه

بعدش باید یه راهی برای بعدشم پیدا کنی البته

چون حتما خانوادت الکی گیر میدن و حتی ممکنه کتک بزنن !