2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری و راه حل عکس کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 75 پست
یکیو پیدا خودت پیدا کن شرایط بسنج با عشق ازدواج کن ن با هرکسی من الان خودم پیدا می کنم یکیو زود میرم ...

منم فکرم همینه.زندگی با عشق و سختیاش می ارزه با کسی که دلت پیشش نیست..

منم از خوشی نموندم خونه بابام..منتظرم اونی که میخوام بشه برم.

انشالله شماهم عاقبت بخیر بشید راحت بشی بریییی اون ازدواجی که میخوایی انجام بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردی در این حد روشن فکرن میگم نمیزارن ببینبم همو تا اینک رسمی بشه تو مراسم میبینیم همو

میدونم خودت قرار بزار دیگه نفهمن از اون فامیلتون شمارشو بگیر بعد این کارو کن خانواده منم همین بودن موقع ازدواج خواهرم

همه همیم با چقدر مثل من هست کاریش نمیشه کرد یه باوری تو ایران رایجش کردن ربطیم به استان نداره همش هم ...

بخدا بعضیا عین پروانه دور دخترشون میگردن.ولی ماها نه..خدا کمکمون کنه این روزامون تمام شه بریم هممون.خلاص شیم

الان مشاوره ازدواج اجباری شده . بعد از ازمایش میتونی ب مشاور بگی که اجبارت کردن اونم مجوز نمیده. برو ...

من نمیخامش عزیزم بدرد نمیخوره پول نداره شهر دور خرج خانواده میده 

بخدا بعضیا عین پروانه دور دخترشون میگردن.ولی ماها نه..خدا کمکمون کنه این روزامون تمام شه بریم هممون. ...

اونا پدرومادرشون فرهنگ دارن ما نداریم هیچی فقط یه افکار پوسیده که درستم نمیشن