2777
2789
عنوان

چند روز نداشتن رابطه جنسی مهمه

2957 بازدید | 76 پست

الان۵روزه رابطه جنسی نداریم قبلا هر روز درمیون داشتیم شوهرم صبح تا شب سرکاره میاد خستس پریشب من دلم رابطه خواست واسه بار اول به شوهرم گفتم اخرشب بود اصلا تو این مدت من پیش قدم نشدم اما گفت خستم خوابید حس بدی گرفتم که چرا گفتم دیگه نمیخام بگم دیشبم از سرکار اومد شوخی های جنسی می‌کرد اما من باهاش سرد بودم و اصلا بهش محل ندادم اونم دیگه پیشنهاد نداد باز گرفت خوابید بنظرتون من همینطور بی محلی کنم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا وقتی ادم خستس میل جنسی هم میاد پایین باید مردا رو درک کرد کم کم عادت میکنی

نه میل جنسیش پایین نیس اتفاقا دیشبم شوخی های جنسی می‌کرد هی شلوارشو درست می‌کرد 😂