بگم خونه جدا درست کن بعد س سال عقد این رفتارهایی که تو اعصبانی انجام میدی بی احترامی میکنی بزار کنار عروسی هم نتونستی خودم میگیرم ولی خونه باید جدا باشه و گفتم همه چیو گذشته رو فراموش کنیم از الان دیگ باهم خوب باشیم و احترام همو مگه داریم خوبه این حرفا
ب مادرم میگم بریم تهران اینارو به شوهرم بگم نمیاد منو ببره تهران تو پیام زنگ نمیشه حرف زد واقعا موندم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من متوجه نشدم تاپیکاتو نگاه کردم ،همسرت تهران زندگی میکنه ،بعد شما شهرستان بودی اومده خواستگاری حالا نمیخوای بری تهران زندگی مشارکت رو شروع کنی و میخوای شهرستان پیش مادرت بمونی درسته؟
آره واقعا خستم خیلی کاش یکی بود کمکم میکرد یا رهاش کنم یا درست بشه چون ازدواج دوممع سختمه جدا شدن
مشاور برید حتما عزیزم مخصوصا اینکه ازدواج دومتم هست اصلا اجازه دخالت خانواده هاروونده ،اول خودتون منطقی باهم صحبت کیند اگر دیدید مشکلاتتون جوری نست که خودتون بتونید حل و فصل کنید حتما برید مشاوره ،ان شالله هرانچه خیر و صلاحتون هست پیش بیاد