2777
2789
عنوان

کثافت تو وجودم پر شده

261 بازدید | 17 پست

ای خدا چه کار کنم با چه راهی خودمو از زمین بردارم😭😭😭

من یه آدم حسودم من یه آدم رقابتی ام من یه آدمی ام که تو مغزم آن فکرم تو وجودم پره تنفر از همه است ای خدا انقد کوبیدم تو قفسه سینه ام کبود شده 

من اون آدم خوب قلب خوش قلب قبلی که نمیتونست حتی حسادت چیه نیستم چجوری چحوری خودمو از بین ببرم از این لجن در بیام😭😭😭

۱۸سالمه

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

سرصبی باخودت درگیری عزیز

چیکار کردی مگه ک انقد خودتو عذاب میدی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نماز میخونی؟

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای بیشتر به خودت توهین کنی یا میخوای خودتو درمان کنی؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
سرصبی باخودت درگیری عزیزچیکار کردی مگه ک انقد خودتو عذاب میدی

اره سر صبحی نه کلا 

همین که در از نفرت و کثافتم از خودم متنفرم کم نیست😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
نماز میخونی؟

نه

تو هیچ‌کدوم از اینا که میگی نیستی گل

همین که متوجه شدی این مشکل رو داری یعنی نصف راه رو رفتی

الان فقط سعی کن روز به روز بهتر بشی

اگه دیروز پنج ساعت صرف حسادت کردی، امروز جلوی خودتو بگیر بکنش چهار ساعت و پنجاه دقیقه

فردا هم کمترش کن

کم کم همه چی درست میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

هر وقت حس حسادت اومد شکرگزاری کن، دفترتچ بردار تا جایی که میتونی بنویس از نعمتایی که خدا بهت داده، بعدش بشین برای کسی که حسادت کردی چن تسبیح صلوات بفرس... تهش دعا کن خدایا اون نعمتی که به اون دادی بمنم بده... یجورایی اینطوری انگار نفستو میاری تومشت خودت

بتدم از خودت ناراحت نباش همینکه قبول داری همینکه ناراحتی خیلی جلویی... حسادت در وجود همه ادما هست

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

نه

بخون 

نتیجه میگیریم بعد یه مدت 

صبحا آلارم بزار بلند شو نماز اول وقت بخون بعد بخواب دوباره 

بعد یه مدت برات روتین میشه 

تاثیرشم خودت حس میکنی 

بحث مذهبی بدون یا ثواب نیست،نماز واسه خودمون فایده داره من خودم نه خیلی حجاب دارم نه پاک پاکم

ولی نماز میخونم برا آرامشم ،یه روز نخونم استرس تمام وجودمو میگیره 

یه مدت بخون 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

اره سر صبحی نه کلا همین که در از نفرت و کثافتم از خودم متنفرم کم نیست😭

یهویی بی‌دلیل اینجوری شدی؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یهویی بی‌دلیل اینجوری شدی؟

اره بجون مامانم الان یکماه شده من دیوونه شدم😭یهویی

کتاب بخون تا بتونی احساساتت مخصوصا خسادت و تنفر و کنترل کنی/این حس ها رو همه ادم ها دارند فقط نباید بهشون زیاد توجه کنی و پر و بال بدی/اگه سرگرم زندگی خودت باشی و فکرت درگیر خودت باشه کمتر این حس میاد سراغت /باید مدیریت کنی 

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

اره بجون مامانم الان یکماه شده من دیوونه شدم😭یهویی

هیچ دارویی چیزی مصرف نکردی؟

ی اتفاق بدی تو زندگیت نیفتاده؟

ینی همه چیز رواله  بعد یهویی بی‌دلیل اینجور شدی؟

کاری هم کردی برا رفع این حالت؟