2777
2789
عنوان

ناراحت شدم بابت این خواستگاریه

840 بازدید | 63 پست

میدونید من پسر ۲۶ سالم.... رفتم خواستگاری یه دختر ۲۲ ساله راستش مامان دختره از باباش جدا شده بود و مامان و دختر و داداشش زندگی میکردن.

من چند تا خواستگار قبلی که رفته بودم یا حرف نمیزد دختره یا با این که وضع مالیمون بهتر ازشون بود دید از بالا به پایین داشتن

ولی اینا خیییلی خاکی بودن خیلی خون گرم مهربون فوق العاده بودن و بر خلاف تصوراتم گفتن پسر و دخت برن حرف بزنن و اصلا خیلی تحویلمون گرفتن......

خیلی راحت حرف زدیم و اینا با این که دختره نمیگفت اصلا که اگه سوالی ندارین بریم من دیدم زشت میشه بعد ۳۵ ۴۰ دیقه پا شدم دیگه ....

تو قرار دوم که کافه دعوت کردم شماره دختررو گرفتم و رد و بدل شماره......

راستش میدونین نمیدونم واقعی بود یا نه ولی انگاری دختره دوسم داشت با این که با معرف و بدون اشنایی قبلی اومده بودیم( معرفه رفیق جینگشونه) و اصلا تعجب کردم که از من بدش نیومده بدون این که بشناسه و خیلی خاکی اومد پذیراییم کرد🥹

راستش میدونید من معیار ظاهریمو نداشتش و با ارایش نزدیک معیار ظاهریم میشد ولی چون محل کارش نزدیک کارم بود گفتم وقت داری همو ببینیم گفتش اخ ارایش ندارم و ازین حرفا گفتم عب نداره....دیدمش متاسفانه اصلا معیارمو نداشت و دور تر شد........

بعد اخلاقش جوری بود بهم پیام میداد بهم زنگم میزد( اولین بار بود دختر دیدم بهم زنگ بزنع ) و خب روزی دو سه بار اینا بهم زنگ میزد ....من زنگ نزدم بهش ....

از طرفی میگم این دوست داره و تحویلت میگیره بچسب بهش

از طرفی میترسم دلم بمونه اون چیزی که تصور میکردم

اخه ادم مجرد باشه بهتر نیست تا چیزی که تصور کنه بهش نرسه؟؟

ای خدا😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی سنتون بالاتر می‌ره معیار هاتونم بیشتر میشه

چی بگم والا...

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

زیاد دزگیر ظاهر نشو.. ـاخلاقو بشناس. خانواده و الخصوص مادزشو بشناس... ظاهر کم کم عادی میشه ولی بااخلاق تا عمر داری باید زندگی کنی 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
میشه بگی چ شکلیه معیار ظاهریت چیه

من میخواستم رنگ پوست همسر ایندم سفید باشه و قد بلند.....در حالی که قدش خب بلند نبود و رنگشم سبزه و سیاه تر....کلا با چهرش نتونستم کنار بیام اخه