2777
2789
اگر دهه هشتادی هستی یه دوره هست از طرف آستان قدس( حرم امام رضا) برگزار میشه مجازی رایگانخیلیم جذابه ...

کجاس چیه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ،خدا وقتی ما رو خلق کرد از روح خودش  دمید به ما، برای همین تو قلبمون بهتر حسش میکنیم درصورتی که همه جاست. 

در قرآن کریم خدا خودشو یجایی خیلی خوب وصف کرده، به نظرم زیباترین آیه قرآن، سوره نور، آیه 35،خدا خودش اینطور معرفی میکنه:

خدا نور آسمان ها و زمین است؛ وصف نورش مانند چراغدانی است که در آن، چراغ پر فروغی است، و آن چراغ در میان قندیل بلورینی است، که آن قندیل بلورین گویی ستاره تابانی است، [و آن چراغ] از [روغن] درخت زیتونی پربرکت که نه شرقی است و نه غربی افروخته می شود، [و] روغن آن [از پاکی و صافی] نزدیک است روشنی بدهد گرچه آتشی به آن نرسیده باشد، نوری است بر فراز نوری؛ خدا هر کس را بخواهد به سوی نور خود هدایت می کند، و خدا برای مردم مثل ها می زند [تا حقایق را بفهمند] و خدا به همه چیز داناست.

انسان بدرستی همان میشود که به آن فکر میکند. 

کجاس چیه

برو تو سایتش که لینکشو گذاشتم ثبت نام کن یه دوره مجازیه همه ی سوالایی که درباره خدا و وجود خودمون و دنیا و ایناس رو جواب میده 

مثلا چرا من توی یه خانواده پولدارتر به دنیا نیومدم. 

اون دنیا چه شکلیه

امام ها چجوری حاجت براورده میکنن و... 

فقط اگه دهه هشتادی نیستی تاریخ تولدتو الکی بزن 80 که اجازه ثبت نام بده

فقط دیگه اخر دوره اگر امتیازت بالا باشه جایزه نمیگیری چون جایزش برا دهه هشتادی هاست و قبل دادن جایزه عکس شناسنامه میخواد

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

خدا چیه وقتی داریم نماز میخونیم چطور تصورش کنیم

ببین خدا خارج از ظرف صورته یعنی تو نمیتونی اون رو تصور کنی چون نمیشه براش قالب مادی در نظر گرفت.این که میگن خدا توی قلب ماست اشتباهه چون برای خدا مکان قائل شدی خداهمه جا هست و در هیچ جا نیست. توی قرآن اومده از رگ گردن به ما نزدیک تره به این منظورکه رگ گردن حیاطی ترین رگ بدن هست و اگر قطع بشه انسان ثانیه ای زنده نیست اگر رابطه خداوند باما قطع بشه ما ثانیه ای نمیتونیم باشیم. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

خدا چیه چجوری چرا میگن خدا تو قلب اگه وجود خارجی داره پس چرا باید حسش کنیم تو قلبمون

مذهبی نیستم 

تصورم از خدا یک افریننده هست ک یک سری موجودات رو خلق کرده برای اینکه ستایشش کنند و زاد و ولد کنند تا تعداد این عبادت کننده ها زیاد بشه

خودشم دربرابر این مخلوقات مسئول میدونه 

پس بهشون یکسری توانایی ها داده و آزادی انتخاب تا بتونن زندگی کنن

ی جورایی تماشاگر هست و بسیار قدرتمند 

البته طبیعی هم هس ک برا من اون قدرتمند باشه 

چون منم خدا آفریده و اون خداست و من مخلوق 

شاید قشنگ نباشه ولی یکم ک بهش فکر میکنم میبینم ک ما تنها فرقمون با برده داشتن اختیار انتخابمون هس 

در غیر این صورت تفاوت خاصی نداریم چون خودمون نخواستیم ک اینجا باشیم مگر اینکه چیزهایی باشه ک انسان هنوز ازشون بی اطلاعه

و هیچوقت هم هدف خلقت رو درک نکردم 

و جدا قانع نشدم ک چرا خدا مارو آفرید 

چ سود و نفعی داره براش اونم با این وضع 

مملکت 

برو تو سایتش که لینکشو گذاشتم ثبت نام کن یه دوره مجازیه همه ی سوالایی که درباره خدا و وجود خودمون و ...

باشه عزیزم خیلی ممنونم ازتتت🤗🥰💖

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

منم خیلی کنجکاور بودم ولی یکی بود میگفت فکر کردن به چگونگی خدا گناهه ولی بدون خدا همه جا هست هر چیزی ...

این اشتباهه. فک کردن به چگونگی خدا تا جایی که برای خدا صورت مادی قائل نشه مشکل که نداره هیچ خوبم هست چون انسان رو به خود حقیقیش که ذره ای از وجود لایتناهی خداونده نزدیک میکنه

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

این اشتباهه. فک کردن به چگونگی خدا تا جایی که برای خدا صورت مادی قائل نشه مشکل که نداره هیچ خوبم هست ...

منم همینو میگم ولی ذهن انسان محدوه بالخره نسبتش میده به جهان مادی برای همین به نظرم گفتن گناهه

مذهبی نیستم تصورم از خدا یک افریننده هست ک یک سری موجودات رو خلق کرده برای اینکه ستایشش کنند و زاد و ...

چه درک قشنگ و خاصی (: 

هیچ سود و منفعتی براش نداره 

ولی من شنیدم هدف خلقت همونطور که گفتی تنها و تنها پرستش خودشه ، نه از روی تکبر نه از روی نیازش، نه از اینکه چیزی بهش اضافه بشه. برای خودمون فقط و اینکه بالا و بالاتر بریم 

ما ممکن الوجودی  هستیم که اون بهمون امکان وجود داد 

ویسای استاد محمد شجاعی رو پیشنهاد میکنم گوش بدی مخصوصا درباره خدا و یاد خدا 

یا از  تلگرام پیداشون کن یا برو تو سایت منتظر دات آی ار فرم پر کن و منتطر باش با برنامه کاملا رایگان ویسا رو در اختیارت بزارن 

منم همینو میگم ولی ذهن انسان محدوه بالخره نسبتش میده به جهان مادی برای همین به نظرم گفتن گناهه

بله این درسته ما براساس اینکه صورت اشیاوموجودات رو میبینیم و نه ذات حقیقیشون رو برای هر کدام صورت مادی قایل میشیم برای خدا هم همینطور اما اگر خود رو جری از خداتصور کنیم و نشانه های وجود خداوند رو در خودمون دنبالش بگردیم میتونیم به خود شناسی لرسیم که پله اول خداشناسیه

قربانت❤️🌹💛

🤍💖🙏🏽

چه درک قشنگ و خاصی (: هیچ سود و منفعتی براش نداره ولی من شنیدم هدف خلقت همونطور که گفتی تنها و تنها ...

اها پس انگار قدرتی هست ک میتونه وجود ببخشه و زندگی بده

ب خاطر همین هم از قدرتش استفاده کرده و فرصت زندگی کردن داده به بقیه تا این قدرتی ک داره ب هزاران موجود دیگ هم انتقال پیدا کنه و محدود ب خودش نباشه 

جالبه ولی خب دنیا هم قشنگ نیست و ی جورایی بعضیا تو این دنیا محکوم ب سازش هستن و ایناست ک خلقت رو گاهی درست نیس بگم زیر سوال میبره و ی سری افراد خودکشی میکنن تا زودتر برن مرحله بعد 

میدونی کلا بحث پیچیده ایه هرچند ک باعث و با*نی تمام اتفاقات دنیا هم خود انسان ها هستن ولی خب ی عده هم بیگناه قربا*نی شدن و برای همین من برام سوال میشه ک چرا با وجود این همه ظلم باز هم نسل بشریت ادامه دار شده با وجود این همه گناه آسیب فساد فقر و... 

همین نعمت زندگی ک خدا ب همه داده شده براشون عذاب😔💔