2777
2789

بعد یک روز با اعصاب خورد برگشت و گفتش ک بابام غر میزنه نتونستم بیشتر بمونم چون قرار بود دو روز بمونه چون شهر دیگس. کلا رابطمون خوبه همیشه با احترام برخورد میکنیم با هم، بعد روز بعدش یه دعوای اساسی کردیم به طوری که بهم توهین شد، منم جد آبادشو آوردم جلو چشمش و مرده زنده شو کنار هم گذاشتم و گفتم حق نداری به من بی احترامی کنی، در حدی ک فریاد میزدم و واحد کناری صد درصد میشنید. اونم همون روز خیلی ازم عذرخواهی کرد، و هیچوقت دیگ تکرار نشد از اون نوع دعواها. ولی فهمیدم اون روز ک رفته بود خونشون، باباش پشت سرم بد گفته خودش نگفت ولی از حرفاش فهمیدم. ولی هر چی میگم بابات غر چی میزده نگفت ، دیگ هم منو نبرد خونشون، حتی دگ نمیگه زنگ بزن بهشون، ولی خیلی ذهنم درگیره ک چی گفتن. دیروز دوباره بحث اون روزی ک همسرم با باباش دعواش شده بود شد بهش گفتم چی گفته بهت بازم نگفت. حتی همسرم نگفت ک به من توهین شده هااا گفتش باباش غر زده و موضوع بحث خود همسرم بوده. 

قبلا هاا من یبار تو بحث ها بهش گفته بودم اگر یکی پشت من غیبت کنه جلو تو ، میدونم جفت پا میری تو دهنش شناختم تورو، حس میکنم برای همین نمیگه اون روز باباش چی گفته بهش. خیلی ذهنم درگیره ک چی گفته، شما بودین چ میکردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت که میتونی از خودت دفاع کنی و نزاری بهت توهین بشه 

من که شوهرم هرچی میخواد میگه بعد اگه من حرفی بزنم داااااد میزنه که حرف نزن دهنتو ببند 

دلم میخواد بمیرم دیگه از دستش

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤