2777
2789
خدا شبیه هیچ چیز نیست خدا همه جا هست اینکه میگن تو قلبمون حس کنیم چون تو وسط سینه هسته وجودی یا همون ...

باورت میشه قشنگ ترین تعریف برام کرردی اجرت با خودش

یه چیزی تا حالا میگفتن نوره خب ! بعد من موقع نماز تصور میکردم جلوی نور وایسادم نماز میخونم این منو راضی نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا چیه وقتی داریم نماز میخونیم چطور تصورش کنیم

نیاز به تصور نیست باید با تمام وجود حس کنی وقتی داری تک تک کلمات سر نماز میگی انگار خدا جلوته و داری باهاش حرف میزنی مکالمه رو در رو نه فقط گفتن ۴ تا کلمه و بشین پاشو یه نماز خالصانه بهتر از ۱۰۰تا نماز سر سریه

شناخت تو از خدا چقدرهچقدر بهش ایمان داریچقدر قبولش داری

ببین من انگار بیشتر اهل بیت میشناسم 

حضرت زهرا و عنایتشونو دیدم بعد میگم خب اهل بیت مثله خودمونن یعنی انسان پس خدا چجوریه 

وقتی ارزو میکنیم از کی داریم خواسته داریم

باورت میشه قشنگ ترین تعریف برام کرردی اجرت با خودشیه چیزی تا حالا میگفتن نوره خب ! بعد من موقع نماز ...

قربونت عزیزم خداروشکر که خدا اینو به زبانم اورد که راضی بشی🙏🏻🌹

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین من انگار بیشتر اهل بیت میشناسم حضرت زهرا و عنایتشونو دیدم بعد میگم خب اهل بیت مثله خودمونن یعنی ...

خوبه 🥰

خدا اهل بیت و قرآن و معجزه ها رو فرستاد که ما برای شناختش به یقین برسیم

میدونست که تو ذهن ما همچین سوالاتی ساخته میشه

اما اهل بیت هم به اذن خدا هستند فقط

سلام‌خوبی

در جواب به این سوال که خدا چه شکلی است؟

: خدا شکل ندارد 

چرا شکل ندارد؟ چون خودش شکل را آفریده است.

اگه خدا شکل داشت پس اون هم مخلوق بود، نه خالق.

پس کسی که شکل رو خلق می‌کنه اساسا چیزی تحت عنوان شکل یا توصیفات ظاهری برایش تعریف نمیشه چون اون‌خودش شکل رو خلق کرده...پی خودش شکل نیست‌..

اگر خدا شکل  باشه...پس یکی باید اونو خلق می‌کرد...  و خالق نبود

مثل این می‌مونه که ازت بپرسن نجار چه شکلیه بعد تو بگی مثل میز مثل صندلیه مثل دره یعنی اون نجاره شبیه در میز و صندلی که می‌سازه نیست

و اگه بخوایم راجع به خدا راجع به خالق و پدیدآورنده صحبت کنیم وقتی ما به دنبال توصیف ظاهری و چه شکلی بودن خدا هستیم به هر چیزی که فکر کنیم به نوعی خلق شده یا مخلوق هست

کتاب دریچه‌ای به عالم نهان رو پیشنهاد می‌کنم بخونی خیلی  حجمش کمه و به سوالات اساسی مثل اینکه خدا چه شکلیه و سوالات دیگه جواب داده و خیلی قشنگه

امیدوارم مفید بوده باشه

از سایت پرسش و پاسخ مذهبی بپرس 

اینجا هیچ کس متخصص نیست

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خدا چیه چجوری چرا میگن خدا تو قلب اگه وجود خارجی داره پس چرا باید حسش کنیم تو قلبمون

عزیزم برو صوت های استاد شجاعی رو از تلگرامی جایی پیدا کن دررابطه با خدا یه سلسله ویس دارن با عنوان یاد خدا خیلی لذت بخشه گوش دادن بهشون 🥰

منم با گوش دادن بهشون خیلی چیزا رو فهمیدم 

سایت  Montazer.ir سایت ایشونه برو فرم پر کن رایگان بهت متناسب با شرایط و مشکلاتت یه برنامه رایگان همراه با دوره کاملشون رو میدن استفاده کن 

انشالله عاقبت بخیر باشی 💖🤲🏽

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم قرآن بخونترجیحا سوره ی نور آیه ی35ببین خدا اونجا خودشو چطور توصیف کرده

😍الله نور السموات و الأرض مثل نوره کمشکوة...  احسنت اطلاعات خوبی داری 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

اگر دهه هشتادی هستی یه دوره هست از طرف آستان قدس( حرم امام رضا) برگزار میشه مجازی رایگان

خیلیم جذابه با انیمیشن و ایناس

bn.javanan.org

همین سوالا رو جواب میده

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔