من خودم منطقه پایین تهران خونه خریدم یک سال نشستم دادم اجاره چون کوچیکه نموندم توش وگرنه حالا حالا مینشستم مدتی برو خونه خودت تا پول جمع کنی بهترشو بخری
زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
هر جا هست بگیر ...ولی خونه تو مجتمع زیاد نگیر .حتی دورتر ..اگر محل کار شوهرت تا اونجا طولانیه .نهایتش میدید اجاره ..کمک خرج خودتون میشه ....سندش حتما اوکی باشه ..حتما از فروشنذه بخواید خانمش امضا کنه .که خدایی نکرده برای مهربه خانمش در حال اقدام نباشه ..هزار تا مساله دیگه ...از املاکی ها باید زیاد مشورت بگیرید که سرتون کلاه نره
تهران خیلییی داریم کرایه میدیم کمرم شکست دیگه ی مدت بریم اونجا بشینیم زشته بنظرت؟ اخه خونه هاشم دیدم ...
به نظر من جای خوبی هستش و از لحاظ شهرسازی و امکانات هم در سطح قابل قبولی قرار داره ، یکی از دوستام آپارتمانش رو توی شهر زیبا فروخت و رفت پرند یه خونه ی حیاط دار خرید .
بنظرم خونه رو بگیری خب یه اجاره ای از اونجا میگیری اقلا نصف اجاره ت جوره خیالتم راحته یه سقفی داری ح ...
مشکلم با مستاجر بودنه اخه بعد داره برام خواستگار میاد این خونه رو میخوام بخرم برا پدر مادرم نظرت چیه؟ اونجا بیان خواستگاری زشته؟ اخه خودشونم منطقه خونشون بالا نیس