اها پس انگار قدرتی هست ک میتونه وجود ببخشه و زندگی بدهب خاطر همین هم از قدرتش استفاده کرده و فرصت زن ...
خیلی بحث پیچیدهایه من که مغزم یاریم نمیده تحلیل کنم و توجیه و دلیل قانع کننده بیارم....
فلسفهای که بلدش نیستم
شاید بشه از طریق حکمت متعالیه ملاصدرا جوابی برای این سوال ها پیدا کرد 🫠🤍
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فعلا درگیر کنکورمم سال بعد انشالله بعد کنکورم میرم سراغ مطالعه و کالبد شکافی و تجزیه تحلیل تا ببینم ...
منم همینطور چه تفاهمی 🥲 یه عالمه سوال و چیز برای مطالعه دارم ولی فعلا نمیتونم برم سراغشون
منم مثلا کنکور
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازهی من نسبت به تو رو بیان میکنه: " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
کنکوری هستی 😁من سال دوم پشت موندنمه هرکاری میخوام بکنم همش کنکور کنکور خسته شدم واقعا :/
آره دوس دارم کنکور شرکت کنم چند ساله نه میخونم نه کارام رو انجام میدم (: دست رو دلم نزار 😂💔
آره دوس دارم کنکور شرکت کنم چند ساله نه میخونم نه کارام رو انجام میدم (: دست رو دلم نزار 😂💔
از 1 شهریور استارت بزن یکسال بخون بره فقط
راحت شی از این بلا
دیگ بعدش هررکاری دلت خواست بکنی تو بلاتکلیفی نمونی یکسال زود میگذره من پارسال خوندم ولی خب هم دیر شروع کردم هم زمان کم آوردم ولی الان زمان خوبیه شهریورو از دست نده بخون و برو جلو عقب نمونی تجربی هستی؟
از 1 شهریور استارت بزن یکسال بخون بره فقط راحت شی از این بلا دیگ بعدش هررکاری دلت خواست بکنی تو بلات ...
اره قربونت برم چه انرژی مثبتی هستی شمااا😍🥹
حتما چششم
میخوام شروع کنم دقیقا هدفم اول شهریورم بود ولی هی کمالگرایی باعث میشه تعلل کنم خیلی بده...
انشالله بتونم این دفعه تمومش کنم تا اخر
آره تجربی
من بعد ده سال برگشتم سراغ درس
اره قربونت برم چه انرژی مثبتی هستی شمااا😍🥹حتما چششم میخوام شروع کنم دقیقا هدفم اول شهریورم بود ول ...
مرسی گلم😍❤️عب نداره مهم اینه ک هدفمند هستی و این خودش خیلی خوبه همین الانم بخونی انشالله قبول شی سال بعد کلی از خودت تشکر میکنی بابت تلاشت ادم از درس خوندن هیچوقت ضرر نمیکنه
درگیر کمالگرایی هم نشو ک خیلی مشکل سازه خودتم با کسی مقایسه نکن و سعی کن فقط ذهن ارومی داشته باشی همین ب حرف دیگرانم گوش نکن همون دیگران ببین قبول شدی برگاشون میریزه بخدا😂
مرسی گلم😍❤️عب نداره مهم اینه ک هدفمند هستی و این خودش خیلی خوبه همین الانم بخونی انشالله قبول شی سا ...
قربونت برم چقد امیدبخش و قشنگ حرف میزنی
چشم چشم 😍🤗🥰❤️👌🏽🤍