الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گذشته دیگه ....فکرشو نکن ...الان دیگه آقا شدی ...رو پای خودتی ...انشالله یه زندگی عالی واسه خودت می ...
الان پدرم فوت کرده به جاش یه زن برادر جنی اومده تو زندگیمون هر چی میشه با مادر من مشکل داره من همیشه مادرم رو میبینم مریض افتاده خونه کسی هم نمیریم ولی این با حرفاش ریده تو زندگی فقیرانه ما
اره یه دوتا اتاق اونور داشتیم وسط دیوار کشید داداشم ولی بازم هفته ای که دو سه روز میان از خونه مادرش عین جنی ها هر حرفی از دور ور بشنوه میاد دعوا راه میندازه
این دیگه تقصیر داداشته که بی غیرته ....همه یه جور تو سختی ان .....انشالله بهترین ها برات پیش بیاد
تازگیا گیر داده به همسایه ها که چرا اشغال میارن میزارن سمت ما و دعوا راه میندازه
البته من بگم ادم عصبی ای نیستم وگرنه روزگار همشون رو سیاه میکنم چون ادم خجالتی ای هستم سو استفاده میکنه باورت میشه حتی یه سلام بهش نمیدم چون بدم میاد ازش
پس تقصیر شماس که کوتاه اومدین و اونو پرووو کردین ....به نظرم وقتشه به خاطر خانواده خجالتو بزاری کنار
به نظرت چیکار کنم من از صبح زود میرم سر کار تا شب اونم کارگری بعد بیام خلقمو واسه اینا تلخ کنم به مادرمم گفتم محلشون نزار بزار اون روی خودشو نشون بده پیش در و همسایه ابروش میره