2777
2789
عزیزم قضاوت نکنپدر من ماشین سنگین داره اون موقع مرز عراق گیر کرده بود و مادرم حامله بود یهو نصف شب د ...

اهان ببخشید واقعا فکر کردم ولتون کردن ورفتن شهرستانی حایی برا مسافرت کوتاه .

خداذبراتون نگهشون داره .وای خدا بازم قضاوت عجولانه کردم .خیلی دوست دارم این اخلاه بدم رو ترک کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته خودمم یه بار پیشنهاد داشتم از فامیل ولی چون دست تنها بودم و بی پول گفتم همینکه به زندگی خانواد ...

صد در صد خدا برات به بهترین شکل جبران میکنه .ولی تا اخر عمر هم که نمیتونی مجرد بمونی .با هرکی ازدواج کردی شرط بزار که کار کنی .خقوقتم نگو بهش .بعد ازدواج با حقوق خودت به مادر وخواهرت برس .اگه مردا بفهمن نمیزارن

مردا مگه من زنم😂

وای وای وای ببخشید .ببخشید ببیخشید.

بخدا فکر میکردم شما خانم هستین .

ماشا الله به غیرتت ‌ماشا الله به شجاعتت وصبوریتون .که پشت مادرتون هستین.خدا براتون بهترینها رو رقم یزنه که صد در صد هم میزنه.

بازم منو ببخشید من اصلا نگاه به کاربریتون نکردم.

😂 خودم هیچ بخدا عکس منو ندیدی یعنی

نه بخدا اصلا دقت نکردم.

ولی دلم برا مامانتون گرفت که چرا عروستون باید اینجوری باشع.

فکر میکردم خانم هستین قشنگ میگفتم چی بگین .

ولی خوب یه آقا قطعا نمیتونه اونجوری صحبت کنه با زن برادرش.

بازم ببخشید .

من چون مادر ندارم .وقتی میفهمم کسی به مادر پیر ومیانسال توهینی چیزی کرده از کوره در میرم ..اخه مادر حرمت داره.