2777
2789

دوماه دیگه دانشجوییش تموم میشه حقوقش خوب میشه

الان می‌خوایم تا قبل تموم شدنش عقد کنیم 

موقع نامزدی برای نشون من نبودم باهاش رفت کلی کشت بهم عکس داد گفت بودجه ام انقدره انتخاب کن ، منم انتخاب کردم با اینکه خیلی باب دلم نبود 

قرار شد حلقه رو باب دلم بگیره

الان برای حلقه که شده میگه باید قسطی بگیریم منم دستم بسته اس دیگه 

حقوقش الان ۶تومنه که نصفش می‌ره روی قسط یخچال تلویزیون ، بقیشم یا خرج ماشین یا پول بلیط رفت امدش یا ذخیره می‌کنه بیاد اینجا بریم بیرون بچرخیم 

دانشگاهش دوره از شهرمون ، بیرون نمیره اصلا نهایت ماهی یک بار. که خرج نشه بیاد اینجا باهم بخوریم

توی یک ماهی که دانشگاه هست هرچی هوس بکنم یادش می مونه وقتی بیاد همشو می‌خره 

هیچی لباس نمیخره برا خودش ولی یک بار. ۵ تومن اضافه کار دادن بهش همشو داد به من یه قرونم برنداشت برا خودش 

بارها حتی مامانم گفته حلقه نقره بخرید گفته نه لیاقت خانومم در حد نقره نیست 

به نظرتون ارزش داره بخاطرش‌ حلقه باب دلم نخرم؟؟؟ از بین چیزایی که میتونم انتخاب کنم خوبشو بردارم ؟؟ به نظرتون برام جبران میکنه؟؟

من نمیخام ارزش خودمو کم کنم 

از خودت بگذری ؟

کسی مهم تر از خودت نیست..

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیشکی ارزش اینو نداره ک آدم از خودش بگذره هیشکیییی 

هیشکی

یه بار دیگه بخون هیشکی مطلق

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

هیچکس ارزش اینکه از خودت بگذری رو نداره 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

یعنی ارزش شما به یک حلقه است که فکر میکنی ازش بگذری از خودت گذشتی؟

اگر مردت واقعا مرد باشه که مادیات مهم نیست و حتما برات جبران میکنه ولی اگر به آدم بودنش شک داری حتی یک حلقه بزرگ و دلخواه هم نمیتونه تضمین خوشبختیت باشه

اما درکل خیلی از خواسته هات نزن، در حد توان و بودجه اش بذار برات خرج کنه

.                                                                  
از خودت بگذری ؟کسی مهم تر از خودت نیست..

منم همینو میگم

ولی میگه زن باید دلسوز باشه الان زودتر عقد بگیریم حقوق خودم زیاد تر میشه جلوتر میوفتیم توی زندگیمون 

بخاطر خودمون

حقوقم زیاد بشه جبران میکنم من آدم گشنه نیستم تورو یادم بره

ایتطور که تعریف کردین شوهرت ادم بدی نیست حقوقشم که کمه تادحد توان واسه شما جبران میکنه الان سخت شده دبگه حالا بعضیا اینجا مبگن باید درامدش فلان باشه الان کم تر کسی هست تو رفاه کامل باشه باید درک کرد ولی وقتی حقوقش خوب شد بگو جبران کنه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

اینی ک گفتی از خود گذشتن نیس راه اومدنه اره یه سری جاها باید راه بیاییه سری جاها نه اگه مرزشو بدونی ...

الان مرزش چجوریه

شما میگین چیکار کنم

مثلا بگم برای حلقه راه میام ولی برای خرید ها هرچی خودم بخوام 

؟؟