2777
2789

سلام سلام 

واقعیتش قصد نداشتم توی این سرزمین عجایب عضو بشم ولی خب یه مسئله مهمی برام پیش اومد مجبور شدم بیام 

خانما سوال داشتم ازتون 

من برای فرهنگیان قبول شدم (کنکوریم) ولی اصلا ذره ای بهش علاقه ندارم و خب با توجه به ترازم میتونم دانشگاههای خیلی خوب و رشته های خوبی قبول بشم و از طرفی کشته مرده رشته حقوقم 

شما جای من بودین چیکار میکردین ؟ 

به نظرات با ارزشتون خیلیییی نیازمندم چون مهلت انصراف فقط تا همین امروزه 

به نظرتون حقوق دانشگاه هایی مثل بهشتی یا علامه یا فردوسی برم یا اموزگاری؟

همین فرهنگیان خوبه. ترازت چنده؟ مطمعنی بهشتی میاری؟

اخه ابتدایی هست 

تراز معدل ۱۰۰۴۰ تراز کنکور ۱۰۶۸۴ 

اره خیلی ها بهم گفتن جای خیلی بدی ک قبول بشم فردوسی مشهده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضی ۲۳ فنون ۵۶جامعه ۷۵ روانشناسی ۸۲ عربی ۶۳ تاریخ جغرافیا ۵۶منطق فلسفه ۲۱اقتصاد ۷۵

میشه لطفا نمرات نهایی هم بگی. ببخشیدااا. دخترم سال دیگه میره دوازدهم و میخاستم یه میانگین نمره دستم بیاد بدونم در چ حدودی باید نمراتش باشه

میشه لطفا نمرات نهایی هم بگی. ببخشیدااا. دخترم سال دیگه میره دوازدهم و میخاستم یه میانگین نمره دستم ...

چرا که نه عزیزم 

ریاضی ۱۹.۷۵ 

فنون ۱۹.۷۵

عربی ۱۹.۵

فارسی۱۹.۵

فلسفه ۱۹.۲۵

جامعه ۱۹.۷۵

جغرافیا ۱۸.۵

تاریخ ۱۷.۷۵

سلامت ۱۷.۵

زبان ۱۶.۵

دینی ۱۹.۷۵

البته به دخترتون بگین باید خیلییئییی برای نهایی ها بیشتر بخونن تاثیرشون خیلی زیاده

چرا که نه عزیزم ریاضی ۱۹.۷۵ فنون ۱۹.۷۵عربی ۱۹.۵فارسی۱۹.۵فلسفه ۱۹.۲۵جامعه ۱۹.۷۵جغرافیا ۱۸.۵تاریخ ۱۷.۷ ...

باشه چشم

کتاب کمک درسی هم خوندی براشون؟ مثلا برای زبان و فارسی؟ دروس حفظیاتی مث دینی منبعت کتاب بود و حل نمونه سوال؟ 

باشه چشمکتاب کمک درسی هم خوندی براشون؟ مثلا برای زبان و فارسی؟ دروس حفظیاتی مث دینی منبعت کتاب بود و ...

اره عزیزم کتاب کمک درسی من خیلییی خریدم 

برای دینی کتاب بِست رو داشتم 

برای زبان ماجرای بیست خیلی سبز واقعا فوق العاده هست حتما حتما به دخترتون بگین روی زبان تمرکز زیادی داشته باشم چون خیلی از بچه ها مثل من نمرات پایینی میگیرن برای همین اگه نمرشون بالا بشه تراز خیلی خوبی میده 

برای سلامت هم ماجرای بیست روی این هم خیلی تمرکز کنن 

فارسی من نمونه سوال خیلی حل کردم نمونه سوال بهتر از کتاب هست برای نمونه سوال هم اگه دوست داشتین میتونین امتحانیوم مهر و ماه رو بخرین 

کتاب های تست اینا بودن 👇🏻 

ریاضی مهروماه فوق العاده هست مخصوصا اگه سطح ریاضی شون پایینه و همچنین سوالات کنکور حتما کار کنن چون هرسال سوالات دارن تکرار میشن

فنون چهار فن مهروماه و جامع مهروماه و برای بخش قرابت من هفت خان خیلی سبز رو داشتم 

فلسفه منطق جامع مهروماه جلد درسنامه و بانک تست و همچنین ابی قلم چی 

جامعه بیشتر کتاب رو بخونن تمامی بخش های کتاب حتی زیر نویس ها و بخش هایی که سوال ازشون ممنوع هست کتاب هم بانک تست مهروماه خوبه 

روانشناسی هم مشاوران ولی منبع خود کتاب هست 

عربی حتما حتما جامع مهروماه فوق العاده هست 

جغرافیا و تاریخ منبع خاصی نداره و خود کتاب کافیه ولی تست های قلم چی و بقیه موسسه ها هم منبع خوبی برای تست هستن 

اقتصاد هم جامع مهروماه عالیه 

و در نهایتاگه قراره ازمونی جایی ثبت نام کنید اول از همه دوره الماس ماز چون هم کلاس نکته و تست و کلاس های خوبی داره و هم سطح ازمون ها عالیه و درحد کنکوره کلا خدمات خیلی زیادی میدن و بعد از اون هم قلمچی این دو خیلی خوبن 

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم❤