2777
2789
عنوان

چه دلنواااززز اومدم اما با ناز اومدممممم💃🏻💃🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 24 پست
چرا که نه عزیزم ریاضی ۱۹.۷۵ فنون ۱۹.۷۵عربی ۱۹.۵فارسی۱۹.۵فلسفه ۱۹.۲۵جامعه ۱۹.۷۵جغرافیا ۱۸.۵تاریخ ۱۷.۷ ...

ببخشید باز مزاحمت شدم عزیزم. اگر از فرهنگیان انصراف دادین رتبه ها اومده میشه رتبت رو بگی ک بدونم با این تراز و درصدها حدودا چ رتبه ای میشه اورد؟ما هم مث شما منطقه دو هستیم.

ببخشید باز مزاحمت شدم عزیزم. اگر از فرهنگیان انصراف دادین رتبه ها اومده میشه رتبت رو بگی ک بدونم با ...

سلام عزیز دلم نه بابا مراحمی 

من انصراف ندادم ولی دوستام ک تراز هاشون نزدیک به من بوده رتبشون زیر ۲۰۰ شده بود من هم حدودا ۱۵۰ میشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنوممم😍❤

عزیزم یه چندتا سوال دخترم داره اگر ممکنه جواب بده

مشاور داشتی؟

سال ۱۲ مدرسه میرفتی هرروز؟

یه نمونه از برنامه دوهفته ای ک برای خوندن ازمون قلمچی یا ماز داشتی رو میشه عکس بفرستی؟

وقت میکردی طبق بودجه بندی ازمون بخونی؟

از کی شروع کردی به خوندن، تابستان قبل ۱۲؟

عزیزم یه چندتا سوال دخترم داره اگر ممکنه جواب بدهمشاور داشتی؟سال ۱۲ مدرسه میرفتی هرروز؟یه نمونه از ب ...

مجددا سلام 

بله مشاور داشتم فقط لطفا لطفا حواستون باشه مشاور کار بلد و درستی باشه خیلی تاثیر داره 

سال دوازدهم من مجبور بودم تا اواسط اسفند برم مدرسه ولی خب در طول سال اگه کم و بیش غیبت داشته باشن اوکیه ولی خیلی زیاد نشه چون برای نهایی ها حضور سر کلاس مهمه البته اگه دبیر های خوبی دارن 

شرمنده من برنامه های راهبردی رو ندارم برنانه رو اول سال برای مشاورم می فرستادم دیگه خودش بر اساس همون بهم برنامه میداد 

بله معمولا طبق برنامه پیش میرفتم فقط گاهی اوقات ک مشکل برام پیش میومد ممکن بود وقفه ایجاد شه ولی هرطور شده خودم رو میرسوندم چون تراز ها روی روحیم تاثیر می ذاشت 

من از اول سال یازدهم ک بحث نهایی ها پیش اومد شروع به خوندن کردم ولی وسط استراحت هم داشتم خیلی به خودم فشار نمیاوردم

باز هم سوالی بود در خدمتم خوشحال میشم کمکتون کنم

قربونت عزیزم ممنونم از حوصله و پاسخگوییت

فقط میخام بدونم روزایی ک مدرسه میرفتی بعدش درسهای فرداش رو میخوندی فقط؟ اخر هفته تست میزدی فقط؟ 

قربونت عزیزم ممنونم از حوصله و پاسخگوییتفقط میخام بدونم روزایی ک مدرسه میرفتی بعدش درسهای فرداش رو م ...

خواهش میکنمممم خیلی خوشحال میشم بتونم تجربیاتم رو در اختیار ی نفر بذارم 

ببینید درس های مدرسه رو من میخوندم چون مدااام دبیر هامون ازمون میگرفتن و مجبور بودیم نمره خوبی بگیریم و خب برای اینکه مطلب توی ذهن ثبت بشه تست خیلییییی زیاد لازمه مخصوصا توی رشته انسانی 

به دختر خانومتون بگین تست زیاااااد فراموش نشه خیلی خیلی مهمه