2777
2789
عنوان

آرامــش است عاقبت اضطــراب ها

| مشاهده متن کامل بحث + 8264 بازدید | 1268 پست

خدام اللعم امام سجادم امام رین العابدیبن بیمارم تافظ همگی هداخدهنمی هداخداهمگی هدانلدرتنم ماددم عمه تم خانم تانمم دتکرخانم خانمم رقیه تاتونم خدام اللهپ همگی خدام  امام علیم پیامبرم امام زماان اللهم ادرکنب لاتهکلنی اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین امام زمانم اماام سمادم اماام زین العابدزنم بیمارم تافظ بییماراگرفتاراخونه توااون تونه ددرا مریض ددرو بچه خواهان بپه صالح خواهان خدااللهم اللهم ارکنی لاتعکلنی خدام ببخش اللهم اللعپهم ببخش خدام🕋💚🙏🚩✅️✅️🚩💚🕋🕋🙏🕋🕋🕋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدام ادلعم سامام سجادم مممونم بابت دعوت امام زمانم ممنون ازشما

🌼عزیزی فاطمه گل جان  🌹 ممنون از حضورت 

🌼الهی به دعاشون  سلامت و عاقبت بخیر باشی

🌼اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلامپست آخرتون رو لایک کردم اما الحمدلله از قبل تکلیف توفیق خواندن نماز دارم

سلام عزیزم

خداروشکر 🤲

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بابت پست های خوبتون ممنون

🌺

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم