2777
2789
عنوان

الان یه تاپیکی دیدم که عروس عمش نانجیب بود و چشم و دل سیر نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 36 پست
نه پیشبینی نمیکردم کل مجردیم فقط به خودکشی و افسردگی گذشت همش فکر میکردم اینده ای نیست و یجوری تمومش ...

خب این حتما هدیه ی خدا به تو بوده از اون همه سختی و ...

پس منظور منو متوجه شدید 

چون احساس کردم دچار سوتفاهم شدید

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مقصر این قضایا تماما برادرتونهوقتی چشماشونو میبندن و زن میگیرن بهتر از این نمیشهاره میدونم منم اطراف ...

خب بعضیام خیلی خوب بلدن نقش بازی کنن

این دختره هم همینطور بود....

البته من قبل عقد یه نشونه هایی از پرتوقع بودنشو دیدم به برادرم هشدار دادم

اما عاشق شده بود و چشم و گوشش کر....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعضیام خیلی خوب بلدن نقش بازی کنناین دختره هم همینطور بود....البته من قبل عقد یه نشونه هایی از پر ...

قبول داری خانمارو فقط خانما میشناسن؟

پسرا عملا چشم و گوش بستن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خب این حتما هدیه ی خدا به تو بوده از اون همه سختی و ...پس منظور منو متوجه شدید چون احساس کردم دچار س ...

نه عزیزم

ولی هستن دخترهایی که شرایط زندگی سخت و سطح پایین داشتن بعد ازدواج بهتر شدن خب همه حق زندگی کردن داره اوناهم حق دارن طعم خوشبختی رو بچشن ولی با اینکه بعضیها سواستفاده میکنن و شوهرشون رو دوست ندارن و کارت عابر بانک میبینن هم موافقم اینطوری زندگی فایده نداره

حالا اینکه اون دختر تربیت و فرهنگ درستی نداشته بماند،ولی اینکه دختر عمه و دختر دایی تو زندگی پسر عمش و فلان دخالت کنه واقعا سمه دختر خاله شوهر منم فوق سم بود دکمشو زدم😐

ما هم یه همچین عروسی گیرمون اومد گدا زاده بود به معنای واقعیبه مستاجرای عزیز برنخوره خود منم مستاجرم ...

این پیج های زرد خانواده که جدیدا اومدن دخترها رو پررو و متوقع کردن همش میکن شما ملکه هستین پرنسس هستین ارزش خودتون رو بدونید شما خیلی بالا و با ارزش هستین به دخترها توهم میده فکر میکنند ملکه ای هستن تو خانواده شوهر بقیه هم نوکر و کلفتشون هستن جالبه خودشون هم همچین عروسی گیرشون میاد و شاکی میشن 

منم بچه ی طلاقم و پدرم اعتیاد داشته هیچوقت حتی مسافرت هم نرفتم منم خیلی چیزها ب خودم ندیدم از وقتی ا ...

اگه همسرت مستقل و بچه ننه نیست برو عزیزم

اول زندگی خیلی جلو می‌افتین نخوای اجاره بدین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه عزیزمولی هستن دخترهایی که شرایط زندگی سخت و سطح پایین داشتن بعد ازدواج بهتر شدن خب همه حق زندگی ک ...

منم آخر متن تاپیکم همینو گفتم که بعضیا میسازن و گذشته خودشونو فراموش نمیکنن و توقع بیجا هم ندارن

من کاملا منظورم با سواستفاده کننده ها از موقعیت متفاوت زندگیشون بود

حالا اینکه اون دختر تربیت و فرهنگ درستی نداشته بماند،ولی اینکه دختر عمه و دختر دایی تو زندگی پسر عمش ...

دخالت مگه کرده بود؟

مگه چیزایی که دیده بودو بیان نکرد 

دیگه سرش به جا زندگی خودش یه جا دیگه بود وگرنه انقدر با جزئیات نمیگفت و یادش نمیموند

دیگه چیزای عیان چه حاجت به بیان

قطعا عمش اومده واسه اینا تعریف کرده

وگرنه این اطلاعاتی که اسی داد حتما باید ۲۴ ساعته ور دل اینا باشه بدست بیاره 

ببینید هر دختری میتونه یک ایده ال هایی برای زندگی مشترک داشته باشه میتونه براش مهم پول باشه و فقط پول باشه عشق و تفاهم ارزشی براش نداشته باشه 

قرار نیست همه با یک الگو ازدواج کنند یکی براش ایمان پسر مهمه یکی مثل خود من مهم این بود که به هیچ عنوان مذهبی نباشه یعنی ادمها متفاوتن و یک دختر با شرایط مالی ضعیف هم میتونه انتظار پول داشته باشه 

مشکل از اونجا شروع میشه که یک پسر مثلا از نظر مالی ضعیف یا متوسط رو انتخاب میکنه بعد میخواد عقده هاشو سر اون خالی کنه بگه باید برام بهترینها رو تهیه کنی در حالیکه در توان اون پسر نیست دایم خودش رو با دخترهای دیگه مقایسه کنه بگه مگه من چی کمتر از فلانی دارم شوهرش سرتا پاشو طلا کرده یا سفر خارجی میبره 

دخترها موقع ازدواج چشمشون رو‌باز کنند شوهر پولدار بکنند بعد توقع داشته باشن 

مثل دوست من که کلا خاستگار خوب نداشت آخر با یک کارگر ازدواج کرد بعد توقع های رنگ و وارنگ داشت میگفت چرا بقیه فلان کار رو میکنند من نباید بکنم باباجان با یک آدم پولدار ازدواج میکردی بعد توقع میکردی کسی هم حق اعتراض نداشت 

خب بعضیام خیلی خوب بلدن نقش بازی کنناین دختره هم همینطور بود....البته من قبل عقد یه نشونه هایی از پر ...

برادرت از نظر مالی توانایی داشت که خواسته های خانومش رو‌انجام بده ؟یا بالاتر از توانایی برادرت بود ؟