2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 50 پست
چه ربطی داره این چه نظری؟ شاید ایشون تو ۴۳ سالگی از شما شاداب‌تر باشه

ما ۱۶ سالمون بود اصلا درباره این چیزا فکرم نمیکردیم چه برسه نظر بدیم

وِل کُـن جَهــــانــ را ... قَهـــوه اتــ یَـــخ کَـــرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ۱۶ سال سن قشنگ تجربه داریا

چون خودم همین شرایط و دارم

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

به نظرم این مورد چیزی نیست که از بقیه نظر بخواید. باید به شرایط زندگی و روحیه ی خودتون نگاه کنید. اگه شرایطشو دارید اقدام کنید. تک فرزندی اصلا خوب نیست. من با اینکه یه برادر دارم اما همیشه جای خالی خواهرو حس میکنم و تنها هستم

من مخالف تک فرزندی هستم. از اون طرف هم بچه پدر و مادر جوون و پر انرژی می خواد..اما نمی شه تعمیم داد...

شاید شما تو ۶۰ سالگی که زمان نوجوانی فرزندته حوصله داشته باشی باهاش بری تفریح..مهمونی و...شایدم یه نفر جوون هست و حوصله اش از یه ادم مسن کمتره..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
به نظرم این مورد چیزی نیست که از بقیه نظر بخواید. باید به شرایط زندگی و روحیه ی خودتون نگاه کنید. اگ ...

من چند تا خواهر دارم ولی باز احساس تنهایی میکنم ...

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
به خاطر پسرم که تنهاست هرروز ازم می خواد .هر وقت هم یکی از فامیل بچه دار میشه پسرم دلش می خواد و نار ...

اینجا تحت هر شرایطی میگن بچه نیار 

حتی شما بگین من ۲۵ سالمه و صاحب نصف ثروت کشور هستم بازم میگن نیار 

خودتون شرایط رو نگاه کنین اگه مشکل جسمی خاصی ندارین حتما اقدام کنین

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)