2777
2789

بنظر منم کسی که نیاز هاش خونه پدرش برطرف نشده خیلی بیجا میکنه با شوهر کردن بخواد برطرفش کنه

اینجور آدما ۱۰۰ درصد با عشق ازدواج نمیکنن 

من خودم قبل از ۱۹ سالگی همچین تفکراتی داشتم که ازدواج کنم با یه پولداره تهرانی و برم خارج و ماشین و خونه آنچنانی و.. خداروشکر عقلم اومد سرجاش و دچار عشق شدم

واقعا هیچی پیدا کردن یه آدم که هم‌سطح خود آدم باشه نمیشه 

منم عموم همچین وصلتی داشت و دختره پدرشونو درآورد انقدر که خواسته هاش تمومی نداشت و تهشم عموم دکمشو زد البته اخلاقای بد دیگه هم داشت ولی مثالش همیم بود تقریبا

عموم ارشد داشت دختره سیکل هم نداشت توقعش از ملکه ها هم بیشتر بود

درکل این نظر من بود و چیزایی که اطراف خودم دیدم و شنیدم و حس کردم شاید استثنا ازدواج موفق اینشکلی هم وجود داشته باشه که دختر بساز باشه و گذشته خودشو فراموش نکرده باشه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برعکسش هستدختر سطح بالا که با خانواده سطح پایین ازدواج کرده دلیل عشق ، کور و کر شده

من مامانم سطحشون از نظر مالی از بابام خیلی بالاتر بود

مامانم یه بچه پولدار و بابام یه بچه روستایی که تازه درسش تموم شده بود و یک ریال هم از پدربزرگم نگرفتن به سختی زندگیشونو شروع کردن و الان پدرم همه چیز داره و کم از پدربزرگم نیست

مرد خیلی خیلی فرق داره با زن تو این مسئله 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

منم بچه ی طلاقم و پدرم اعتیاد داشته هیچوقت حتی مسافرت هم نرفتم منم خیلی چیزها ب خودم ندیدم از وقتی ازدواج کردم حس میکنم روحیم عوض شده خوشحالم شوهرم خیلی کارها برام میکنه خیلی خرج ها میکنه ک بابام هیچوقت نکرد

مشکلی ک هست شوهرم خونه خودش نداره باباش براش طبقه دوم خونه خودشون رو ساخته من همیشه میگم راضی نیستم اینجا بمونیم عقدیم الان هنوز نرفتیم اونجا دلم میخواد خودمون جدا زندگی کنیم

یعنی الان منم کارم اشتباهه؟

معمولا دخترهایی که از طبقه پایین ازدواج خوب میکنن ، خواسته های بیش از حد دارن ، دائم باید برند بپوشن و چیزهای گرون ..... اگه خواسته هاشون عملی نشه واویلا.‌ اصلا یه خونواده سطح مالی خوب نباید از طبقه پایین دختر بگیرن 

دیگه همه جور آدمی توی دنیا هستفقط بین دخترا نیست، بین پسرا هم هست این مورد

نه نیست بنظرم 

پسرا کمتر پیدا میشن زیر بار خفت برن

من بابام بچه روستا بود و مامانم بچه شهر و خیلی خیلی پولدار

پدرم یک ریال از پدربزرگم نگرفت برای شروع زندگی تا همین لحظه و همه چیز هم الان داره

خوب هرکی اخلاق و تفکرات رنگارنگ دارن ۵ انگشت یکسان نیست پس سلیقه ها و انتخاب ها هم یکی نیس هرکی هرج ...

اره دیگه

منم آخر تاپیک نوشتم این نظر من از تجربیات اطراف خودم بوده

منم بچه ی طلاقم و پدرم اعتیاد داشته هیچوقت حتی مسافرت هم نرفتم منم خیلی چیزها ب خودم ندیدم از وقتی ا ...

من منظورم پیش بینی این مسائل هست

شما تو مجردیت پیش بینی کردی این روزارو؟

بعضیا نقشه میکشن که شوهری کنن که خواسته هایی که تو مجردی بهش نرسیدن رو برطرف کنن

منم که گفتم همچین تفکری داشتم تا دچار عشق شدم

معمولا دخترهایی که از طبقه پایین ازدواج خوب میکنن ، خواسته های بیش از حد دارن ، دائم باید برند بپوشن ...

بعضیا حریف پسراشون نمیشن

اونام چندسال بعد می‌فهمن چه اشتباهی کردن مثل عموی من

ما هم یه همچین عروسی گیرمون اومد گدا زاده بود به معنای واقعی

به مستاجرای عزیز برنخوره خود منم مستاجرم اما بابام اینا خونه برا خودشونه،زمین و...دارن در کل وضعمون بد نیس

جالبه دختره باباش مستاجر بود حتی یه دوچرخه هم نداشتن....

البته برا من آدم های فقیر بااصالت خیلی محترمن

اما این دختره ،جوری پدر ما رو درآورد که حد نداشت

بخدا جوری برا ما طاقچه بالا میومد که انگار ما هیچی ندیدیم

آخرشم گفت میخام جدا شم خدا ازش نگذره....

فکر کن مامان من پادرد شدید داشت قرمه سبزی میذاشت میومد خونمون میگفت من از این غذاها نمیخورم🤐

داداش می‌برد بیرون واسش غذا میگرفت

من منظورم پیش بینی این مسائل هستشما تو مجردیت پیش بینی کردی این روزارو؟بعضیا نقشه میکشن که شوهری کنن ...

نه پیشبینی نمیکردم کل مجردیم فقط به خودکشی و افسردگی گذشت همش فکر میکردم اینده ای نیست و یجوری تمومش میکنم هیچوقت رویاپردازی نکردم

ما هم یه همچین عروسی گیرمون اومد گدا زاده بود به معنای واقعیبه مستاجرای عزیز برنخوره خود منم مستاجرم ...

مقصر این قضایا تماما برادرتونه

وقتی چشماشونو میبندن و زن میگیرن بهتر از این نمیشه

اره میدونم منم اطرافم اینجور آدمارو دیدم