2777
2789
عنوان

آرامــش است عاقبت اضطــراب ها

| مشاهده متن کامل بحث + 8273 بازدید | 1270 پست
سلام عزیزم ممنون از تاپیک های زیبا و پرمحتوایی که می زنید یه خواهش ازتون داشتم روزی ۶ تا تاپیک میش ...

سلام عزیزم..

بله کاملا حق با شما هست..

ولی در رابطه با حجاب سریع گارد میگیرن و مطمئن باشید تاپیک به جای خوبی نمی‌رسه و چه بسا بترکه..

مگر اینکه گروهی نباشه و هر کس در توان خودش  تاپیک بزنه و مطالب بزارن و قفل کنه...

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام عزیزم..بله کاملا حق با شما هست..ولی در رابطه با حجاب سریع گارد میگیرن و مطمئن باشید تاپیک به جا ...

بله گلم

خیلی پیشنهاد خوبی دادید 

اگر همه مذهبی های سایت 

هر روز یه دونه تاپیک در رابطه با حجاب بزنن 

با لحن خوب و زیبا از حجاب حرف بزنن 

و سریع قفل کنن خیلی خوب میشه 

تصور کنید روزانه مثلا ۲۰ تا  تاپیک درباره حجاب زده بشه

واقعا تاثیر خوبی می تونه داشته باشه 

دل امام زمان شاد میشه

ضداسلام این همه به طلاق و بی بند و باری دعوت میکنن

چرا ما به حجاب دعوت نکنیم 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون افسون جاااانم🥰خدارو شکر که دوست داشتیالهی همیشه خوب باشی خوشگل من❤️

ممنون خواهر مهربونم ✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
الهم عجل لولیک فرج💖😍ان شاالله الهی امین حاجت روا بشین تشکر‌💚

همچنین عزیزم 💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم💚🤲🏻

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

خدایا ب آبروی اقا امام زمان گناهان مارو بریز. مارو ببخش و بیامرز و این استغفار رو سبب تعجیل در فرج و ظهور مولامون امام زمان قرار بده. الهی امین🩵🤲🏻😭

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

الهم عجل لولیک الفرج ب حق حضرت زینب💚🌱

الهم عجل لولیک الفرج ب آبروی قمربنی هاشم💚🌱🤲🏻

الهم عجل لولیک الفرج ب مقام سیدالشهدا اقام امام حسین🤲🏻💚

الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
خدایا ب آبروی اقا امام زمان گناهان مارو بریز. مارو ببخش و بیامرز و این استغفار رو سبب تعجیل در فرج و ...

الهی آمین 🤲