2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم سرچ فیلمای بد دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3245 بازدید | 98 پست
همه مث مردای شما هدزه وبی خانواده نیستن انقد چشم پاکه ک حد نداره ۹ساله متاهلم اگه اهلش بود لو میرفت ...

هرزه و بی خانواده تویی که چاک دهنت باز می‌کنی توهین میکنی من شوهر ندارم اصلا 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
مگ بچه دوسالس؟ چ ربطی داره دوره این حرفا خیلی وقته گذشته همه جور چیزی توی اینترنت ریخته دیگ همه آدما ...

بله ولی بعضی‌ها واقعا سرشون به کارخودشونه

بادیدن این صحنه تو خیابون تازه تحریک میشه وکنجکاو که بیشتر ببینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف بزنم؟ الان سرکاره هرچی زنگ میزنه جواب ندادم

اره حرف بزن . بااون حرف نزنی میخای با کی حرف بزنی پس ؟

برو تاپیک هارو بخون . بخدا ملت از خداشونه شوهرشون ناز کش باشه و بیاد سمتشون . 

بعد تو با دست خودت داری رابطتت رو خراب میکنی .

بهش زنگ بزن خیلی اروم و باوقار و خانوم خسته نباشید بگو . و به روش نیار سرچاشو دیدی . چون از این ببعد پاک میکنه و نمیتونی ببینی دیگه . اونم حساس میشه شاید مخفی کنه . فعلا به روش نیار 

بجاش به خودت برس وقتی اومد خونه ارایش کن . قبلش دوش بگیر موهاتو سشوار بکش . عطر بزن . لباس خوب بپوش و حسابی دلبری کن ازش 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

چقدر بعضیاتون عجیبید 

اسی بارداره

زندگیش داره از هم میپاشه

شما اینجا دنبال خاله زنک بازی و چرت و پرت گفتنین؟

اسی اینجا دنبال راه حل درست نگرد با یک مشاور حتما صحبت کن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

باهاش حرف بزنم؟ الان سرکاره هرچی زنگ میزنه جواب ندادم

بزار رک بهت بگم الان وقتش نیست شب موقع رابطه وقتی یه حرکت جدید میزنه ،یه دستی بزن بگو از اینترنت سرچ کردی، یاد گرفتی خودش متوجه میشه

شوهر منم از روز ازدواج اثر انگشت خودم رو کوشیشه همیشه هم دستمه چیزی تا حالا ازش ندیدم کارش هم محیط خ ...

ن شوهر من اینجوری نیس  ۹ساله متاهلم اصلا میگه گناه کردن روزی ادم رو میبره ادم فقیر وبیچاره میشه چ ذهنی چ اقتصادی

اعتقادش اینه کلا

بخدا خیلی ساده وبی زبونی ک هیچی هنوز بهش نگفتی اگه اون بود انگ هرزه بودن وخراب بودن بهت چسبونده بود تاحالا 

خیلی رک وبا جذبه بگو خودتو درمان کن وگدنه ابروتو میبرم

من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️

هرچی نداری پس غلط میکنی راهنمایی میکنی ومیگی همه مردا میبینن

خیلی خیلی مخربه این فیلما بعد میگن عادیه 

من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️

نه بابا بچست مگه 30سالشه

اینم یادت باشه مردها تو هر سنی بچه ان . و داغ 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

ن شوهر من اینجوری نیس ۹ساله متاهلم اصلا میگه گناه کردن روزی ادم رو میبره ادم فقیر وبیچاره میشه چ ذه ...

بحث بی زبونی نیست اتفاقا خیلی زبون دارم اگه باردار نبودم این بچه وسط نبود اره همه کاری میکردم ولی الان شرایطم جوری نیست فقط میترسم بگم مخفی کنه از این به بعد واسه گفتنش ترس ندارم

توفقط ترسیدی و داری کاررابدتر میکنی احتمالا هورمون‌های به هم ریخته بارداری هم شده مزید بر علتچندسالت ...

منم 30 سالمه من بلد نیستم میتونی نی نی یارو بزنی این تایپیکو حذف کنه؟