2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم سرچ فیلمای بد دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3250 بازدید | 98 پست
چرا انقدر عادی جلوه میدید این موضوع رونه فقط شما خیلیا گفتن ایراد ندارهسرتا پا ایراده

ایراد داره بله 

ولی خب وقتی سمت زنشه و میره باهاش حرف میزنه اتفاقا خیلیم خوبه 

همسرش بارداره داره نازشو میکشه

الان باید استارتر رو دلداری بدیم با شوهرش مرد زندگیش سرد نشه . نه اینکه خاله زنک بازی در بیاریم حالش بدتر بشه 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

منم سرچ کردم شبیه پآهای بعضی از خانم‌ها که تازگی حدود ۱۰ یا۲۰ سانت لخته ومیاند از خونه بیرون اومدخان ...

چ ربطی داره با یه فیل.تر شکن و اینترنت میشه به بدترین سایت ها و بدترین فیلما دسترسی پیدا کرد اون خود فرده جلو خودشو بگیره سرچ کنه یا نکنه بعضیا جلو خودشون میگیرن بعضیا نه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب تو چه تو نظر خودتو بده منم نظر خودمهسرت تو کار خودت باشهشرت کم✋️

🤣🤣🤣 چقدم داغی 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

همه ی مردا میبینن که هیچ همه ی زن ها هم میبینن جدیدترین آماری که مقالات منتشر کردن 94 درصد مردا فیلم ...

ما جز اون ۹۴درصد نیستیم🫠

صداشو واسه من میبره بالا اما نمیدونه فرق من با روانی ای که تو تیمارستان بستریه اینکه من ازادم😂😂

البته من خاله زنک بازی در نیوردم خانمگفتم کار شوهرش زشته ولی شما هم سکوت نکن رک بهش بگو حرفتو با ار ...

🙏🙏🙏🙏🙏🌹❤️

شوهر من اصلا نت نداره ک ببینه ی گوشی داره همیشه هم دست من وپسرمهکارش هم نزدیک خونس استه میره استه می ...

مواظب باش گوشی مخفی نداشته باشه🤣

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
باهاش حرف بزنم؟ الان سرکاره هرچی زنگ میزنه جواب ندادم

میای خصوصی حرف بزنیم ؟؟؟؟؟؟

مواظب باش گوشی مخفی نداشته باشه🤣

همه مث مردای شما هدزه وبی خانواده نیستن 

انقد چشم پاکه ک حد نداره 

۹ساله متاهلم اگه اهلش بود لو میرفت ما زنا خر ک نیستیم

انقد هم بخند تا جونت دراد وفیلم ببینین با شوهرت تا کورشین

صداشو واسه من میبره بالا اما نمیدونه فرق من با روانی ای که تو تیمارستان بستریه اینکه من ازادم😂😂

خب عزیزم شایددیده وکنجکاو شده رفته سرچ کرده

مگ بچه دوسالس؟ چ ربطی داره دوره این حرفا خیلی وقته گذشته همه جور چیزی توی اینترنت ریخته دیگ همه آدما میتونن ببینن

استارتر چن تا کاربرا مرد هستن مراقب باش ساده نباش اینجا دردودل نکن درخواست دوستی قبول نکن

شوهر من اصلا نت نداره ک ببینه ی گوشی داره همیشه هم دست من وپسرمهکارش هم نزدیک خونس استه میره استه می ...

شوهر منم از روز ازدواج اثر انگشت خودم رو کوشیشه همیشه هم دستمه چیزی تا حالا ازش ندیدم کارش هم محیط خانوادگیه فقط این سرچا دیوونم کرده