چند روز سرچ کروم چک کردم دیدم وقتی میره سر کار فیلمای بدی سرچ کرده الان چندروزه هرچی میاد سمتم نمیذارم بهم دست بزنه باهاش هم صحبت نمیکنم هرچی هم میپرسه چی شده بهش نگفتم اصلا دلم ازش سیاه شده حتی دوس ندارم راجب این مسئله باهاش حرف بزنم دیشب هرچی قسمم داد چته گفتم چیزیم نی فقط سمتم نیا گفت پس فردا جمع کن ببرمت خونه مامانت نمیدونم چکار کنم اگه بهش بگم ممکنه از این به بعد نگاه کنه ولی تاریخچه رو حذف کنه اگه نگم دلم صاف نمیشه باهاش
چرا انقدر عادی جلوه میدید این موضوع رونه فقط شما خیلیا گفتن ایراد ندارهسرتا پا ایراده
ایراد داره بله
ولی خب وقتی سمت زنشه و میره باهاش حرف میزنه اتفاقا خیلیم خوبه
همسرش بارداره داره نازشو میکشه
الان باید استارتر رو دلداری بدیم با شوهرش مرد زندگیش سرد نشه . نه اینکه خاله زنک بازی در بیاریم حالش بدتر بشه
اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /
منم سرچ کردم شبیه پآهای بعضی از خانمها که تازگی حدود ۱۰ یا۲۰ سانت لخته ومیاند از خونه بیرون اومدخان ...
چ ربطی داره با یه فیل.تر شکن و اینترنت میشه به بدترین سایت ها و بدترین فیلما دسترسی پیدا کرد اون خود فرده جلو خودشو بگیره سرچ کنه یا نکنه بعضیا جلو خودشون میگیرن بعضیا نه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ب تو چه تو نظر خودتو بده منم نظر خودمهسرت تو کار خودت باشهشرت کم✋️
🤣🤣🤣 چقدم داغی
اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /
البته من خاله زنک بازی در نیوردم خانمگفتم کار شوهرش زشته ولی شما هم سکوت نکن رک بهش بگو حرفتو با ار ...
🙏🙏🙏🙏🙏🌹❤️
شوهر من اصلا نت نداره ک ببینه ی گوشی داره همیشه هم دست من وپسرمهکارش هم نزدیک خونس استه میره استه می ...
مواظب باش گوشی مخفی نداشته باشه🤣
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
باهاش حرف بزنم؟ الان سرکاره هرچی زنگ میزنه جواب ندادم
میای خصوصی حرف بزنیم ؟؟؟؟؟؟
مگ بچه دوسالس؟ چ ربطی داره دوره این حرفا خیلی وقته گذشته همه جور چیزی توی اینترنت ریخته دیگ همه آدما میتونن ببینن