2777
2789

سلام من عقدم 

هفته دیگه عروسی دوست نامزدمه و ب نامزدم گفته بیا ساقدوش من باش اونم قبول کرده.

و فقط نامزدم رو دعوت کزده منو ن خیلی ناراحتم نامزدم قراره تنهایی بره عروسی.

من اصلا خانومشو ندیدم چندین بار خواستیم بریم بیرون باهاشون قسمت نشد آخرش. ب نامزدم گفتم چرا منو دعوت نکرده گفت آخه بری داخل خانوم ها کسی رو نمیشناسی نمیشه ‌ک

منم ب نامزدم گفتم عجب دوست بیشوری داری مگه نمیدون متاهلی گفت همون ب دوستش گفته از دستت ناراحتم تنهایی دعوتم کردی گفت ن با خانومت بیا 

منم گفتم همون تنهایی برو دعوت نکرده نمیشه بیام نامزدم گفت بیچاره تجربه نداره از هرخونواده یکی رو دعوت کرده و..قرار شد آخرش تنهایی بره خیلییی ناراحتم چیکارکنم.

ب نامزدم گفتم الان پیام هارو میزارم.

عزیزم، راستش خیلی ناراحتم که منو به این عروسی دعوت نکردن و تو قراره تنها بری. می‌دونم گفتی تو جمع خانم‌ها منو کسی نمی‌شناسه، ولی من حتی خانم دوستت رو هم ندیدم که بتونم بشناسم! این باعث شده حس کنم جایی تو این جمع ندارم و دلم می‌خواست کنارت باشم.

می‌خوام بدونی وقتی نوبت عروسی خودمون رسید، انتظار دارم مثل این که منو دعوت نکردن، تو هم خانم دوستت رو دعوت نکنی. چون زن و شوهر باید همیشه با هم باشن و هیچ‌کدوم تنها تو مراسم‌ها نرن. اگر دوستم تورو دعوت نکرد، منم نمی‌رم؛ این یعنی احترام گذاشتن به همدیگه.

این بار مشکلی نیست، برو خوش بگذره، ولی هر جا رفتنی باشیم، فقط دوتایی که دعوت شدیم، می‌ریم.»

گفت میدونم عزیزم بیخیال بله چشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر سخت گرفتی بیخیال بابا شاید داماد بیچاره اصلا به ذهنش نرسیده که توروهم دعوت کنه چون تاحالا دوتاشون مجرد بودن به فضای متاهلی عادت ندارن

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

خوبه دیگه بنده خدا حرفتو قبول کرده 

بنظرم حق با شماست دوستش خیلی بیشعور بوده

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

خوب گفتی آفرین من بجای تو بودم نمیزاشتم حتی شوهرم بره😐😐

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

با ۱۰ سال تجریه متاهلی و شوهری رفیق باز . میگم حتما برو و تو عروسی آشنا شو با عروس و هرچند سختته غریبی ولی از الان نذار شوهرت عادت کنه دو تنهایی یهو دیدی یکی کرم ریخت. کم نیستن زنا ی مریض. سه اینکه دوستشم  اکه نری سری بعد ها ب شوهرت میگه مجردی بریم فلان جا.

عزیزم کاااااش الان دغدغه تو رو داشتم خداااایا

اخه عزیزم من الان نامزدم اصلا دوست ندارم جایی ک همسرم دعوت نکنه منم نمی‌رم ب خدا.

این باعث میشه عادت کنه هرجا رفتنی براش مهم نباشه منو دعوت کردن یا ن بی احترامیه

جسارتا برای زندگی مشترک بالغ نیستین

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

طوری نی عزیزم . مثلا گاهی داماد فقط همکارای مرد را دعوت میکنه بدون همسراشون . گرونیه خب . از طرفی زشته نگه برخی را از طرفی نمیتونه زیاد شلوغ کنه . نه اینکه دلش نخواد بلکه جیبش نمی‌ذاره . قصدش بی ادبی نبوده الان اینقدر ذوق داره که حواسش به این چیزا نی . شایدم داماد به زنش گفته ، زنش قبول نکرده  و بی تقصیره . 

حالا ما یبار مراسم ختم بود گفتن فلان فامیل از 9 نفر ، سه تا شون فقط دعوتن تالار با همسر شون . بعد یکی یکی زنگ زدن گفتن چرا اون سه تا را گفتن ما را نگفتن ما که تاج گل داده بودیم ما که فرزند ارشد هستیم و .... 

تا اینکه ناچارا گفتن فلان فامیل هر 9 تاشون بیان با همسراشون بدون بچه 🥴 . بعد باز یکی یکی زنگ زدن گفتن یعنی بچامون را تنها بذاریم خونه ؟ ما نمی تونیم پس ما نمیایم . دیگه صاحب مجلس گفت فلان فامیل هر 9 تا بیان به اتفاق خانواده 😆 وای خیلی زشت بود 

به نظرم توقع شما زیاد بوده. 

همسر شما هنوز از دید بقیه مجرد محسوب میشه.

وقتی رسما متاهل شد باید انتظار داشته باشید شما رو هم دعوت کنند.

روابط شما در حدی نبوده که حتی زن دوستش را دیده باشید

با ۱۰ سال تجریه متاهلی و شوهری رفیق باز . میگم حتما برو و تو عروسی آشنا شو با عروس و هرچند سختته غری ...

پس یعنی برم؟ من از خدامه برم نزارم تنهایی بره چی بگم ب نامزدم بگم منم میام ارزشم نمیاد پایین ؟ اینکه فکرکنم عروسی ندیده ام یا..