سلام من عقدم
هفته دیگه عروسی دوست نامزدمه و ب نامزدم گفته بیا ساقدوش من باش اونم قبول کرده.
و فقط نامزدم رو دعوت کزده منو ن خیلی ناراحتم نامزدم قراره تنهایی بره عروسی.
من اصلا خانومشو ندیدم چندین بار خواستیم بریم بیرون باهاشون قسمت نشد آخرش. ب نامزدم گفتم چرا منو دعوت نکرده گفت آخه بری داخل خانوم ها کسی رو نمیشناسی نمیشه ک
منم ب نامزدم گفتم عجب دوست بیشوری داری مگه نمیدون متاهلی گفت همون ب دوستش گفته از دستت ناراحتم تنهایی دعوتم کردی گفت ن با خانومت بیا
منم گفتم همون تنهایی برو دعوت نکرده نمیشه بیام نامزدم گفت بیچاره تجربه نداره از هرخونواده یکی رو دعوت کرده و..قرار شد آخرش تنهایی بره خیلییی ناراحتم چیکارکنم.
ب نامزدم گفتم الان پیام هارو میزارم.
عزیزم، راستش خیلی ناراحتم که منو به این عروسی دعوت نکردن و تو قراره تنها بری. میدونم گفتی تو جمع خانمها منو کسی نمیشناسه، ولی من حتی خانم دوستت رو هم ندیدم که بتونم بشناسم! این باعث شده حس کنم جایی تو این جمع ندارم و دلم میخواست کنارت باشم.
میخوام بدونی وقتی نوبت عروسی خودمون رسید، انتظار دارم مثل این که منو دعوت نکردن، تو هم خانم دوستت رو دعوت نکنی. چون زن و شوهر باید همیشه با هم باشن و هیچکدوم تنها تو مراسمها نرن. اگر دوستم تورو دعوت نکرد، منم نمیرم؛ این یعنی احترام گذاشتن به همدیگه.
این بار مشکلی نیست، برو خوش بگذره، ولی هر جا رفتنی باشیم، فقط دوتایی که دعوت شدیم، میریم.»
گفت میدونم عزیزم بیخیال بله چشم