2777
2789
عنوان

دیشب 2 ملیون و 700 بی زبون رو خرج کردم

1026 بازدید | 67 پست

دارم حرص میخورم!

چرا خریدم؟

نکنه جواب نده!

نکنه استفاده نکنم!

حیف پول بخدا...

جوگیری چیز بدیه.

رفتم سرم و لایه بردار و ضد افتاب با شوینده گرفتم.

چقدر هم که من حوصله دارم اینارو بزنم🤧

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیشب دو میلیون و هفتصد دادم به سوخاری

نوش جونت باز خوردی تموم شده از همه جات نمیشوزه که پول الکی دادی رفته

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خب استفاده کن دیگه

باورت میشه بارها گرفتم هربار یذره زدم ریختم دور

انگار حوصلم نمیکشه!

۲و۷۰۰ ک پولی نیست بیخیال غصه پولو نخور

خودمم میدونما پول یه وعده شامه فقط

ولی حسابگر شدم تازگیا

خصوصا چون از کارت خودم دادم بیشتر سوختم😅

والا دوتومن سه تومن دیگه پول نیس تو این زمونه.حرص نخور ولش کن۲تومن پول میوه ی یه هفته م نیس

اره بخدا میدونم پول یه وعده غذاست فقط.

ولی چون از کارت خودم و جیب خودم دادم اتیشم زده😅

و کاش استفاده میکردم این کرم چیه که نمیذاره تا اخر یه روتینو بریم‌جلو آخه

اگر حالت خوب شده با خریدت فدای سرت چرا کوفت می‌کنی به خودت

اون که اره ذوووق کردم به به به فکر خودم بودم برای خودم ارزش قائل شدم😁

ولی فقط یکساعت بعدش گفتم سلی تو میزنی اینارو یا قراره بریزی دور؟

شوهرم که گفت اگه قراره استفاده نکنی بیا بده به من خودم میزنم به صورتم😅😅😅

باورت میشه بارها گرفتم هربار یذره زدم ریختم دورانگار حوصلم نمیکشه!

به پوستت برس کلی کیف کن باور کن بچه ارومی داشتم حتما می‌گرفتم ولی امان از کنجکاویش وخرابکاریش هیچی نمی‌زارن هرجا قایم کنم پیدا می‌کنه خرابش میکنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مرض داریم ما

بخدا شاید صدبار شده خریدم هفته بعد دیگه نزدم رفته بعد از یکسال تو زباله.

حتی به کسی هم ندادم لااقل اون استفاده کنه😅

اون که اره ذوووق کردم به به به فکر خودم بودم برای خودم ارزش قائل شدم😁ولی فقط یکساعت بعدش گفتم سلی ت ...

هر وقت خواستی استفاده نکنید یاد دولت بیفت تا قطره آخر استفاده کن 

من فکر کردم شوهرم رفته رو مخت اون بدبخت  غر نمی‌زنه تو برای خودت  فکر درست می‌کنی 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️