2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم آدما قبل انتخاب احساسی ن بعد انتخاب منطقی

با مرد بی خونه و بی پول اونم ازدواج دوم خریت الانم مجبوری بسازی

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

پرسیدن داره😑برو خونه بابات اینکه مادر خوبی هستی و به فکر بچه هاتی خیلی خوبه ها ولی دلیل نمیشه بع خا ...

بچه ها نمیگن یه ذره سختی نکشیدی 

خودخواه بودی

ما رو ول کردی رفتی

به نظرم آدم راهنمایی ننکنه. بهتره تا اینجوری گناه خونه خراب کردن بیفته گردنش

استارتر عزیز

بعتره حساسیتتو کمکنی

سرتو گرم بچه ها. کنی

حرفی زد انگار به دیوار زده

هرچی گفت با خنده جواب بده

یا اصلا جواب نده فقط لبخند

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

دیدگاهتون بنظرم خیلی جالبه تلفیق شرق و غرب تعصبی به موضوع نگاه نمیکنید من همیشه فکر میکردم روانشناس ...

نظر لطف شماست

علم و شناخت که شرقی و غربی نمی‌شناسه

آدم خوبه جهانی کسب علم کنه بدون خب و بغض 

و منطقه ای و اقتضای بر اساس وقایع عمل کنه

حقیقت و مسایل اخلاقی  وابستگی جغرافیایی ندارن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نظر لطف شماستعلم و شناخت که شرقی و غربی نمی‌شناسهآدم خوبه جهانی کسب علم کنه بدون خب و بغض و منطقه ای ...

همیشه از شما همجا تعریف میشه خدا حفظتون کنه،کاش آدما میتونستند به صبوری شما تصمیم می‌گرفتند عاقلانه بدون تعصب 

همیشه از شما همجا تعریف میشه خدا حفظتون کنه،کاش آدما میتونستند به صبوری شما تصمیم می‌گرفتند عاقلانه ...

کاربران به من خیلی لطف دارن

آخه من الان مثلاً به شما چی بگم می‌تونه کمک کنه؟ بگم طلاق بگیر؟ مگه راحته؟ بگم نادیده بگیر ؟ مگه میشه با کسی که رفتارش برات آزاردهنده است زندگی کنی و چون مجبوری و مادر همسرته دم نزنی؟

بگم مقابله به مثل کن پس اون دو تا بچه چی میشن توی جنگ و دعوای والدین؟

نهایتا همدردی میکنم میگم عزیزم دنبال قلق همسرت باش که تنش کمتر بشه ولی شأن خودتم پایین نیاد

روزگار سختیه . درد دل هر کسی رو میشنوی میبینی حق داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

کاربران به من خیلی لطف دارنآخه من الان مثلاً به شما چی بگم می‌تونه کمک کنه؟ بگم طلاق بگیر؟ مگه راحته ...

بله عزیز واقعا زندگیا خیلی سخت شده باید سازش کرد و بقول شما شأن خودتم حفظ کرد