2777
2789

خب یکی از معیارهای قبولی برای اشتغال زبوندار بودن و خوب حرف زدنه ، تمرین کن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری کمروعم

چرا کمروئی؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

نمیدونم شایداعتمادبه نفسم کمه.حرفی ندارم بزنم.گهگاهی هم حرفی داشته باشم جرات گفتن ندارم

یکی از راههای تقویت اعتماد به نفس ، برو جلو آینه و بلند بلند با خودت صحبت کن 

یعنی تاثیرداره.همه جاصدام درنمیاد

بله تاثیر داره 

دوم اینکه حرفهایی که باید بزنی در لابلای حرفهای طرف مقابلت نهفته هست ، به حرفهای طرف مقابل توجه کن و در لحظه آنالیز کن و جواب در خور بده 

خب جایی برو برای کار که نیاز به ارتباط مستقیم با مشتری نداشته باشی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بهت پیشنهاد می‌کنم بری کلاس فن بیان ثبت نام کنی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
خب جایی برو برای کار که نیاز به ارتباط مستقیم با مشتری نداشته باشی

عزیزم میشه بیای تاپیکم به کمکت نیاز دارم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منم این مشکل رو داشتم از نظر بی زبونی افتضاح بودم ولی خودم تو خونه با خودم تمرین کردم که اگر یکی رو دبدم چجوری حزف بزنم ... بهش چی بگم ... چجوری خوذمو معرفی کنم ... واقعا جواب داد ... الان با هرکسی احوال پرسی میکنم اون طرف خودش همه زندگیشو میریزه روی دایره و باهام درد و دل میکنه در صورتی که منو نمیشناسه ...تمرین کن نگران نباش  جواب میده ... مثلا من اینجوری بودم که وقتی تلفن به کسی زنگ میزدم دعا میکردم طرف جواب نده چون از حرف زدن میترسیدم اما الان اینجوری نیستم ... اون موقع قبل زنگ زدن با کسی که کار دارم مخضوصا که اشنا نیست قبلش نیم ساعت با خودم تمرین میکردم که وقتی زنگ بزنم بهش چی بگم ... این خیلی بهت کمک میکنه 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

عزیزم میشه بیای تاپیکم به کمکت نیاز دارم

چشم عزیزم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!