2777
2789

قضیه از این قراره که بخاطر محل کار شوهرم شهر غریب زندگی میکنیم از بی کسی چسبیدیم به رفت آمد با همکاراش 

شوهرم اهل مشروب بود همکارش هم پایه بخاطر همین چندبار باهاشون رفت و آمد کردیم من خواستم که دیگه خانمه به شوهرش بگه که با شوهر من نشینه مشروب بخوره اومدم بهش عکسی که توی دوران عقد شوهرم زد چشممو کبود کرد نشون دادم که بترسه شوهرم دوباره بلایی سرم بیاره(چون اونموقع که کتکم زد مشروب خورده بود) اونم خیلی دلسوزی کرد مثلا هی میگفت آخی آخی خودش خیلی آدم مرموزی هست خیلی سیاست داره من منگلم

خلاصه الان خیلی پشیمونم. 

یا مدت باهم میرفتیم باشگاه همیشه میرفتم دنبال زنه چون رانندگی بلد نیست. 

ولی خب شوهرش توی خونه بود زحمت نمیکشید بیارش باشگاه منم گفتم دیگه نمیتونم بیام دنبالت چون راه خونشون دور بود گفتم امیدوارم روی دوستیمون تاثیر نزاره این موضوع که نمیام دنبالت اونم نه گذاشت نه برداشت گفت اتفاقا تاثیر مستقیم گذاشت و رانندگیتو قبول نداشتم ولی نخواستم ناراحت شی نگفتم منم بهش گفتم به حرمت نون و نمکی که خوردیم در حد ی سلام حرمت نگه دار

شوهرم گفت دهن ب دهن نشو باهاش

حالا زنه رو هرموقع توی باشگاه مبیبنم خجالت میکشم که از زندگیم خبر داشت فک میکنه بدبختم😭😔💔

کاربر قدیمی هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای  همه چی ب کنار

فقط حرفش درمورد رانندگیت

عجب پررویی بوده

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

تو رو یادمه سر نبردن این خانم و جاریش

برات درس بزرگی شد دیگه نری عکس از کتک خوردنت نشون کسی بدی و درد دل اضافی نکنی

چرا ساعت باشگاهتو عوض نمی کنی که اینا رو نبینی؟

الانم که کتکت زده ، ردش معلومه ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تو رو یادمه سر نبردن این خانم و جاریشبرات درس بزرگی شد دیگه نری عکس از کتک خوردنت نشون کسی بدی و درد ...

شوهرم یکسال پیش سر مشروب خوردن مست بود کتکم زده بود 

کاربر قدیمی هستم

تو رو یادمه سر نبردن این خانم و جاریشبرات درس بزرگی شد دیگه نری عکس از کتک خوردنت نشون کسی بدی و درد ...

منم اومدم به اینا گفتم

که دیگه شوهراشون با شوهرم نشینن مشروب بخورن 

ک تاثیرم نداشت البته

بنظرت به اون یکی جاریشم گفت عکس نشون دادم 

کاربر قدیمی هستم

منم اومدم به اینا گفتمکه دیگه شوهراشون با شوهرم نشینن مشروب بخورن ک تاثیرم نداشت البتهبنظرت به اون ی ...

عزیزم..... اینو یادت باشه هیچوقت یه زن دیگه نمیاد به خاطر زندگی ِ تو و شوهرت، کاری بکنه و قدم مثبتی برداره

هر چی خودت بکنی توی زندگیت .... 

اتفاقا بعضیا اونقدر دلشون سیاهه که وقتی بگی مشکل داری با مثلا مشروب خوردن شوهرت، یه جوری قضایا رو می چینن که تهش بتونن به شوهرشون و دور و بری هاشون بگن ما زن زندگی هستیم و فلانی که زندگیش به هم ریخت، مثل ما زن زندگی نبود! ببین من چقدر خوبم !

عیب نداره .... میدونم سخته ولی دیگه خودت رو اذیت نکن بابت حرفایی که زدی

یاد بگیر حرف هات رو پیش خودت نگه داری و حداکثر خسلی بهت اگر فشار اومد یه روزی، برو پیش یه مشاور که خالی بشی و نگران نباشی حرفاتو بعدا جایی میگه..... راهکار هم نداد فدای سرت .... به عنوان تخلیه کردن فکرها و حس های بد در یک جای امن استفاده کن....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آره ساعت باشگاه رو عوض کردم هروقت بخوام میرم

کار خوبی کردی 

شما که خونه داری تایمت آزاد تره

بعد هم ببین، کلا سعی کن روی خودت ، زندگیت، مهارت هات تمرکز کنی

رابطه های دوستی رو هم بیرون از خونه و در حد کلاس و کافه داشته باش

اینطوری که شوهرا هم قاطی باشن، دوستی صمیمی نکن ....

کار خوبی کردی شما که خونه داری تایمت آزاد ترهبعد هم ببین، کلا سعی کن روی خودت ، زندگیت، مهارت هات تم ...

بله من اصلاااا رفیق باز نیستم ۳ ساله توی این شهر زندگی میکنیم اصلااا با کسی دوست نشدم

اینا هم چون همکار شوهرم بودن رفت و آمد کردیم.

به اصرار شوهرم بود چون توی خانواده پرجمعیت بود عادت کرده بود به شلوغی دورش می‌گفت شهر غریب نمیشه با کسی رابطه نداشته باشیم...

انقد بی چشم و رو بودن که تا گفتم نمیام دنبالتون دوتایی حمله کردن بهم توی واتساپ.

هم خودش هم جاریش باهم همدست شدن اون می‌نوشت این می‌نوشت میگفتن آره ما رانندگیتو قبول نداشتیم ولی آدم که نباید هر حرفی رو بزنه گفتیم ناراحت میشی بگیم. و سعادت دوستی با ما رو از دست دادی

منم خنده فرستادم براشون گفتم کدوم سعادت؟ 

کاربر قدیمی هستم

عزیزم..... اینو یادت باشه هیچوقت یه زن دیگه نمیاد به خاطر زندگی ِ تو و شوهرت، کاری بکنه و قدم مثبتی ...

عزیزم کاش از تو چندتا داشتم با همین طرز فکر و همین مهربونیت😭😭خیلی تنهام😭💔💔💔شما در کدام شهری 

کاربر قدیمی هستم