2777
2789
عنوان

دعوا سر مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 133 پست
میشه یه سوال بپرسم؟ واسه شما که بورس کامل میگیری چقدر دانشگاه ملاک بود؟ مثلا بین شریف و فردوسی فرق ز ...

شریف و فردوسی؟اینا برای ریاضی یا انسانی نیست احیانا😂

دانشگاه های ایتالیا که از پاویا به بعد زیاد فرقی تو سطحشون ندارن منم یکی از همونا رو انتخاب میکنم

اینجا از رویاهاشون حرف میرنند من خودم کار مهاجرت میکنم اصلا نوید نقش یکی از بهترینها تو کار مهاجرت م ...

چرا الکی می گید نمیشه

دو تا از دوستای من برای زنان اپلای کردن یکیشون آمریکا یکیشون انگلستان اینا پزشکی بودن تازه کشورای پرطرفدارم رفتن

بازم دیدم از دوره دکتری که داره به امید خدا می ره

یکی دیگه از دوستامم دندون خوند خارج البته بورس کامل نداشت ولی کمک هزینه داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ایشون تحصیل اینجارو هر ترمی که هست میخواد ول کنه بره اونور دوباره پزشکی رو از اول یخونه

اره دردسر داره خیلی مهاجرت ب شرایطش چون باید مدارک لازمش مدرک زبان آیلتس یا تافل و ریزنمرات دیپلم و دانشگاه و  رزومه تحصیلی و تحقیقاتی داره و  توصیه‌نامه و  انگیزه‌نامه و  برای مدرک قبولی در آزمون‌های ورودی دانشگاه‌های ک کشورهای قصد مهاجرت داره اماده کنه بعد مراحل تحقیق درباره دانشگاه‌های هدف و جمع‌آوری مدارک ها داره بعد اینا بایددرخواست پذیرش و پرداخت هزینه‌ها هست براش بعد اون دانشگاه معادل‌سازی واحدهای پاس کرده داره ک قبول کنن اون دانشگاه های یا نه!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم شما اطلاع دارین شرایط مهاجرت برای دامپزشکان چطوره؟خیلی سخته؟

تا خالا دامپزشک اطرافم نداشتم خدایی 

نه خبر ندارم واقعا 

یکی از اعضا خانوا‌ه ام پزشک هست که به مشکل خوردیم برای پذیرش گرفتن 

شوهر دوستم هم پزشک بود که محبور شدیم برای مستر مدیریت براش اقدام کنیم ویزای تحصیلی انگلیس گرفت 

کلا رشته های پزشکی بدترین رسته ها برای مهاجرت هست 

اما پرستاری و فیزیوتراپی و اینجور رشته ها عالین 

در مورد دامپزشکی تا حالا چون دورم نبوده اطلاعی ندارم عزیزم 

اره دردسر داره خیلی مهاجرت ب شرایطش چون باید مدارک لازمش مدرک زبان آیلتس یا تافل و ریزنمرات دیپلم و ...

خب بله کار و سختی که زائد داره ولی نشدنی نیست 

ایتالیا هم بعید میدونم تطبیق بزنه اصن واحد های درسی دانشگاه های ایرانو قبول ندارن 

ایوشن از اول باید شروع کنه 

من خودم هم خدا بخواد میخوام بعد درسم برای ارشد اقدام کنم البته اگه پولش جور شه 😅

من برای یک پزشک با مدرک زبانی که الان اسمش یادم نیست اما تو ایران اون آزمون رو نداره رفت ترکیه آزمون ...

به قول شما ترکیه !! تابرسه بری مهاجرت کشورهای اروپایی شرقی الان مهاجرت فوق سخت شده تمکن مالی قوی میخواد و مدرک ها میخواد ووو

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چرا الکی می گید نمیشهدو تا از دوستای من برای زنان اپلای کردن یکیشون آمریکا یکیشون انگلستان اینا پزشک ...

بورسیه کامل اونم ایشون که بیست ساله است ؟یعنی در اصل آخرین مدرک تحصیلیش دیپلم هست ؟

من خودم انگلیس درس خوندم برای اعضا خانواده ام‌که متخصص بود در نهایت تو یک دانشگاه تو انگلیس تونستم پذیزش بگیزم اونم با شهریه بالا تازه بعدش مدرکش معادل سازی بشه با هزار مصیبت که اونم خودش پشیمون شد نیومد 

شریف و فردوسی؟اینا برای ریاضی یا انسانی نیست احیانا😂دانشگاه های ایتالیا که از پاویا به بعد زیاد فرق ...

آره  من رشتم ریاضیه میگم شما که تحقیق کردی کارشناسی شریف داشته باشی یا فردوسی خیلی تو رزومه فرق ایجاد میکنه واسه مهاجرت به یکی از کشور های  آلمان یا آمریکا کانادا یا انگلیس

زندگیت که خوبه چیه عزیز من من برای زندگیم آرزو و برنامه ندارن؟من از اول بچگیم تصمیمم مهاجرت بوده. زن ...

حتما برو این فرصتو از دست نده ک ی عمر پیشمون میشی

فراموشی کیمیاست

اینجا از رویاهاشون حرف میرنند من خودم کار مهاجرت میکنم اصلا نوید نقش یکی از بهترینها تو کار مهاجرت م ...

سلام عزیرم خوب هست 

من ترم اخر ژنتیکم 

میخوام خدا بخواد برای بورسیه استانی ایتالیا برای مقطع مستر اقدام کتم 

شما اطلاع داری دقیقا از کی باید برای پدیرش و بعدشم بورسیه اقدام کنم؟؟؟