2777
2789
عنوان

پیش زنه دردودل کردم که شوهرم کتکم زد حالا پشیمونم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست
کار خوبی کردی شما که خونه داری تایمت آزاد ترهبعد هم ببین، کلا سعی کن روی خودت ، زندگیت، مهارت هات تم ...

توروخدا شما هم بگو اهل کجایی ولی راستش را بگو که کجا زندگی می‌کنی آخه ما ک همدیگر را نمیشناسیم همینطوری خواستم بدونم

شما هم فهمیدی من بوشهرم جان هرکس دوست داری توام راستش را بگو😭🥺💔💔

کاربر قدیمی هستم

توروخدا شما هم بگو اهل کجایی ولی راستش را بگو که کجا زندگی می‌کنی آخه ما ک همدیگر را نمیشناسیم همینط ...

من تهران زندگی میکنم عزیزم

امیدوارم آدمهای خوب سر راهتون قرار بگیرن 🌿🌹

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهران زندگی میکنم عزیزمامیدوارم آدمهای خوب سر راهتون قرار بگیرن 🌿🌹

قربونت برم مهربونم بخدا با اینکه ندیدمت دوستت دارم

خدا حفظت کند ان شاءالله 

همچنین ممنونم🥺❤️🥰🙏🏻✨❤️💋😘💋😘💋💋😘💋😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💕💖🫂🫂✅

کاربر قدیمی هستم

قربونت برم مهربونم بخدا با اینکه ندیدمت دوستت دارمخدا حفظت کند ان شاءالله همچنین ممنونم🥺❤️🥰🙏🏻✨❤️ ...

عزیزم ❤️❤️❤️ دختر مهربون و خوش قلب

برنامه دو تایی با همسرت زیاد بذار 

بازی های مختلف

آشپزی

فیلم و ‌‌‌‌‌...‌

چالش و کلی ایده که میتونی از نت بگیری

تعطیلات هم برید مسافرت یا پیش خونواده هاتون

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم ❤️❤️❤️ دختر مهربون و خوش قلببرنامه دو تایی با همسرت زیاد بذار بازی های مختلفآشپزیفیلم و ‌‌‌‌‌. ...

عزیزم یک سوال دارم

بنظرتون وقتی میریم شهرستان پیش خانواده هامون برم خونه ی مامانش اینا یا خونه ی خودمون؟

منظورم چمدان و وسایلمو ماندگاریه بیشترم رو خونه ی مادر شوهرم اینا باشم یا خونه ی بابام؟

جاریام که مستقیم میرن خونه مادرشوهرم 

ولی من تا به الان بیشتر خونه بابام میرفتم

نظر شما چیه 

اینم بگم چون خانواده هامون در یک شهر زندگی میکنند. شوهرم نمیاد که بخواد هرروز و هرشب خونه ی بالای من بمونه.

چون بیشتر با رفیقاش خانوادش وقت میگذرونه و وسایلش رو می‌بره خونه مادرش 

به عبارتی هرکداممون میریم یک سو😅

کاربر قدیمی هستم

عزیزم یک سوال دارمبنظرتون وقتی میریم شهرستان پیش خانواده هامون برم خونه ی مامانش اینا یا خونه ی خودم ...

این کار شما رو یکی از دوستام هم والا میکردن، که خیلی هم اتفاقا خوشبخت بود و با شوهرش رابطه خیلی خوبی داشت و خیلی دختر باسیاستی بود، خوشبخت ترین بین دوستام بود

اونا هم اینطوری بودن که هر کی وسایلش رو میبرد خونه مادر خودش، در طول روز با هم بودن یا با خانواده هاشون

میخوام بگم هر کسی باید ببینه برای زندگی خودش چی کار میکنه، ولی اصلا اینطوری نیست که بگیم وای بده و اشکال داره..... شوهرت مشخصه برونگراست و ارتباط با دوست و ... رو دوست داره، امیدوارم آدمای خوب سر راهتون قرار بگیرن و از این بابت اوکی بشه

راستی اینستا داری ؟ پیج javad_himself رو سرچ کن، پیج یه آقای روانشناسه و مخصوصا برای زوج ها خیلی خوبه کلیپ هاش رو کم کم گوش کن ، جالبه

این کار شما رو یکی از دوستام هم والا میکردن، که خیلی هم اتفاقا خوشبخت بود و با شوهرش رابطه خیلی خوبی ...

چشم ممنونم از راهنماییتون

لذت بردم از هم صحبتی باهاتون 

ممنون کارهایی که گفتید رو انجام میدم

عزیزمی❤️🙏🏻❤️🥺😍😘😘😘✨✨✨

کاربر قدیمی هستم

چشم ممنونم از راهنماییتونلذت بردم از هم صحبتی باهاتون ممنون کارهایی که گفتید رو انجام میدمعزیزمی❤️🙏 ...

❤️🌿🌹