2777
2789
عنوان

پیش زنه دردودل کردم که شوهرم کتکم زد حالا پشیمونم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست
عزیزم کاش از تو چندتا داشتم با همین طرز فکر و همین مهربونیت😭😭خیلی تنهام😭💔💔💔شما در کدام شهری

عزیزم.... شما گفتی بوشهری؟ خیلی دوریم از هم...

امیدوارم آدمهای بهتری سر راهتون قرار بگیرن

اینکه اینا دو تا برادر بودن و همکار شوهرت، راه برای مقایسه و اینا زیاد میشه.... مجبور نیستید حتما با همکار رفت و آمد کنین

ولی کلا یادت باشه سفره دلت رو باز نکن

و اول رابطه هم اینهمه سرویس اضافی نده به کسی 

چون وقتی نتونی ادامه بدی، مثل اینجا تو مقصر میشی....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم.... شما گفتی بوشهری؟ خیلی دوریم از هم...امیدوارم آدمهای بهتری سر راهتون قرار بگیرناینکه اینا د ...

میشه بگی شما از کجایی که گفتی دوریم از هم؟.و اینکه بنظرتون از این به بعد چیکار کنم؟

شمارشون رو پاک کنم آنفالو کنم یا نه مثل خودشون بی تفاوت

کاربر قدیمی هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یا باشگاهت رو عوض کن یا تایمش رو

خوبی زیادی کردن میشه وظیفت نه لطف و مهربونی

حالا برات یه تجربه شد که هیچ وقت درباره مشکلات و مخصوصا بدی همسرت با کسی صحبت نکنی

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
منم اومدم به اینا گفتمکه دیگه شوهراشون با شوهرم نشینن مشروب بخورن ک تاثیرم نداشت البتهبنظرت به اون ی ...

اصلا چه لزومی داره همچین عکسی بگیری بعدبزاری گوشیت بمونه والامادستمون شکوندالان انگشتم کجه ولی یه لحظه هم به ذهنم نرسید عکس بگیرم 

اصلا چه لزومی داره همچین عکسی بگیری بعدبزاری گوشیت بمونه والامادستمون شکوندالان انگشتم کجه ولی یه لح ...

شوهرت دستتون شکوند؟

الان چی بازم کارشو ادامه میده؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عزیزم یا باشگاهت رو عوض کن یا تایمش روخوبی زیادی کردن میشه وظیفت نه لطف و مهربونیحالا برات یه تجربه ...

بخاطر اینا باشگاهمو عوض نمیکنم ولی خوشحالم شناختمش.م

کاربر قدیمی هستم

عزیزم.... شما گفتی بوشهری؟ خیلی دوریم از هم...امیدوارم آدمهای بهتری سر راهتون قرار بگیرناینکه اینا د ...

شما چرا نگفتی از کدام شهری حداقل به دروغ میگفتی دلم خوش باشه جوابم را دادی😭خیلی وابسته میشم دلم شکست😭😭💔💔💔💔

کاربر قدیمی هستم