2777
2789
همین شیره خوردم عذاب وجدان دارم میگم کاش نمیخوردم..بعد اشتهام بجای کم شدن زیاااد شده انگار سیر نمیشم ...

من خودم چند ماه قند و شکر  گذاشتم کنار اخراش همش سردرد داشتم نمیدونستم علتش چیه یهو به ذهنم رسید نکنه بخاطر قند نخوردنه   شروع کردم به خوردن خوب شدم 😑

شما هم شیرینی رو فقط بذار کنار و از قند طبیعی حتما استفاده کن چون برای بدن واجبه 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

به اون روزی فکر کن که دعوتی عروسی؛ انقدررررر شدی تانک که درزای لباس وسط مجلس جررررر میخوره 😫😫😫🥴� ...

خدایی؟🥵😵🤣🤣

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم چند ماه قند و شکر گذاشتم کنار اخراش همش سردرد داشتم نمیدونستم علتش چیه یهو به ذهنم رسید نکن ...

هوووف لعنت به چاقی

هوووف لعنت به چاقی

استرس میگیری یا عصبی میشی خوراکی نخور به خودت تلقین کن که اشتهات کور شده . تو خونه هم خوراکی نگه ندار 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

استرس میگیری یا عصبی میشی خوراکی نخور به خودت تلقین کن که اشتهات کور شده . تو خونه هم خوراکی نگه ندا ...

می‌دونی اصلا امید و انگیزه ندارم

می‌دونی اصلا امید و انگیزه ندارم

چی بالاتر از سلامتیته ؟  برو باشگاه ثبت نام کن مجبور میشی که ورزش کنی و رژیم و ادامه بدی

چی بالاتر از سلامتیته ؟ برو باشگاه ثبت نام کن مجبور میشی که ورزش کنی و رژیم و ادامه بدی

شرایط ندارم 

تو خونه میشه؟

وایی

بعله منم سر همین ترسا. رژیم گرفتم و رفتم باشگاه و کلی وزن و سایز کم کردم. 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه