2777
2789
من بهانم شده بچه ۴ ماهم و لاغر نمیکنم...فقط امروز چخارمین روز رژیم ترک شکرم بود خیلی حالم بد بود یک ...

قند طبیعی بخور عسل و خرما و شیره طبیعین

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قند طبیعی بخور عسل و خرما و شیره طبیعین

همین شیره خوردم عذاب وجدان دارم میگم کاش نمیخوردم..بعد اشتهام بجای کم شدن زیاااد شده انگار سیر نمیشم کاش یکی ک تجربه رژیم ارک قند داشت میومد راهنماییم میکرد

لامصببببببب شدی تانککککک. از در رد نمیشییی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

زن کمترررررر بخوررررر. نمیتونم بغلت کنم 🥴🥴🥴🤣🤣🤣

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

🤣🤣🤣 خب انگیزه ندارم

به اون روزی فکر کن که دعوتی عروسی؛ انقدررررر شدی تانک که درزای لباس وسط مجلس جررررر میخوره 😫😫😫🥴🥴😰😰ابروتتتت رفتتتتت 😰

🤣🤣🤣 خب چکار کنم لاغر بشم؟

یسسسس باوووو. بابد ورنتو بیاری پایین..