2777
2789
من بهانم شده بچه ۴ ماهم و لاغر نمیکنم...فقط امروز چخارمین روز رژیم ترک شکرم بود خیلی حالم بد بود یک ...

قند طبیعی بخور عسل و خرما و شیره طبیعین

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قند طبیعی بخور عسل و خرما و شیره طبیعین

همین شیره خوردم عذاب وجدان دارم میگم کاش نمیخوردم..بعد اشتهام بجای کم شدن زیاااد شده انگار سیر نمیشم کاش یکی ک تجربه رژیم ارک قند داشت میومد راهنماییم میکرد

لامصببببببب شدی تانککککک. از در رد نمیشییی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

زن کمترررررر بخوررررر. نمیتونم بغلت کنم 🥴🥴🥴🤣🤣🤣

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

🤣🤣🤣 خب انگیزه ندارم

به اون روزی فکر کن که دعوتی عروسی؛ انقدررررر شدی تانک که درزای لباس وسط مجلس جررررر میخوره 😫😫😫🥴🥴😰😰ابروتتتت رفتتتتت 😰

🤣🤣🤣 خب چکار کنم لاغر بشم؟

یسسسس باوووو. بابد ورنتو بیاری پایین..