2777
2789
عنوان

بدبختی ارثیه

88 بازدید | 6 پست

هر طرف رو نگاه میکنم بدبختی میبینم دخترا و پسرای فامیل نه با درس به جایی رسیدن نه با کار 

شاخشون منم که مثلا شاغلم 🙁😂😂

حتی یه دخترمون شوهر خوبی نکرده همه بی پول خانواده سطح پایین و گند اخلاق و پر از مشکل ! اگه بدونید دخترامون چقدر خوشگل و حیفن 😔😔 نون ندارن بخورن ... مامان باباهامونم که از خودمون بدتر همه بی پول و خونه زندگی داغون تازه ما خوبیم وضع مالیمون خیلی خوبه  ولی هزاران مشکل داریم من یکی که افسردگی و افکار خودکشی دارم بقیه فامیل هم از من بهتر نیستن 🥺☹️☹️☹️  از پدرومادر شانس نیاوردیم یکی از یکی داغونتر و تاکسیک تر برا همین عاقبتمون این شد ...  منم ازدواج کنم همین میشه 💔

جوجه پرستار

تلقین نکن هرکسی عقل خودشو داره میتونه راهشو درست کنه اینک نخاسته یا انتخابش اشتباه بوده دیگ تقصیر شرایط نیست 

شرایط و خانواده 50درصده

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تلقین نکن هرکسی عقل خودشو داره میتونه راهشو درست کنه اینک نخاسته یا انتخابش اشتباه بوده دیگ تقصیر شر ...

اینطور نگو بعضی وقتا نمیشه که نمیشه که نمیشه

تو هر چقدر دست و پا بزنی نمیتونی خودت رو از یه شرایطی نجات بدی 

جوجه پرستار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطور نگو بعضی وقتا نمیشه که نمیشه که نمیشهتو هر چقدر دست و پا بزنی نمیتونی خودت رو از یه شرایطی نج ...

واقعا کشیدم ک میگم شماهم نگو اینطوری 

واقعا هرکسی بخوادتلاششو بکنه صدشو بزاره میتونه راه خانوادشو نره میتونه با انتخاب درست ازدواج کنه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه