2777
2789
دوست دارم شکمم تخت بشه بعدم وزنم پایین تر باشه با خیال راحت میخورم 😁 البته پرخور نیستم ولی خب دیگه ...

چ هدف باحالی الان نخوری بعدا بخوری اما یه وقت چاق نشیی ها 

برای شکم هم ورزش اینا انجام بده

اما واقعا به خودت فشار نیار خیلیا تو باشگاه ما با وجود چند سال باشگاه اومدن بازم شکم دارن

اره فک کنم

پس بخاطر همونه تحرک خیلی خیلی مهمه

خیلیا میان میگن اره ما هر چی میخوریم چاق نمیشیم درصورتی که اونا تحرکشون بالاست میسوزونن

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ هدف باحالی الان نخوری بعدا بخوری اما یه وقت چاق نشیی ها برای شکم هم ورزش اینا انجام بدهاما واقعا ب ...

پرخور نیستم سر همین دیر چاق میشم

اره منم چندسال باشگاه میرفتم اصلا تغییر نمیکرد دیگه تو خونه حلقه میزنم خیلی بهتر شده 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

پرخور نیستم سر همین دیر چاق میشماره منم چندسال باشگاه میرفتم اصلا تغییر نمیکرد دیگه تو خونه حلقه میز ...

چ خوبببب  

اره واقعاا نباید ادم بخاطر شکم داشتن ناراحت باشه چون همه دارن

نمیرسم عزیزم بشدت افسرده شدم بعد زایمان همش درحال خوردنم پیش خودم گفتم لااقل هرچی شکر داره نخورم...

روزانه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه معجزه میکنه افسردگیتم درمان میکن من دم pms متوجه روتین منظم ورزشم میشم بهش فکر کن ضرر نمیکنی

چ خوبببب اره واقعاا نباید ادم بخاطر شکم داشتن ناراحت باشه چون همه دارن

هر کسی یه هدفی برای سالم زیستی باید داشته باشه دیگه 😁

چاقی زیاد عوارض جانبی داره و مستعد بیماریهای مختلف 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر