2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دروغ چرامنم همینطورولی کارتم یاری نمیکنه

🥲😂منم

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

توقعات و تجملگرایی آدما ته نداره ذاتمون این شکلیه همه چیزای گرون و باکلاس رو دوست داریم ولی این چیزا افسردگی میارن چون همیشه نمیشه بهترین و باکلاس بود بالاخره بهتر از خود آدم هم پیدا میشه و این میشه دغدغه زندگی طرف درحالی که سطح زندگی خودش خیلی خوبه

من دلم سادگی و ساده زیستی می خواد چون دل های آدما رو به هم نزدیک تر می کنه و حال آدم خوب میشه هم با آدم باکلاس برخورد کردم هم با آدم ساده ای مثل خودم هیچ کدوم آرامش برخورد با اون شخص ساده رو نداشتن برام هیچ کدوم هم معرفت اون شخص رو نداشتن

توقعات و تجملگرایی آدما ته نداره ذاتمون این شکلیه همه چیزای گرون و باکلاس رو دوست داریم ولی این چیزا ...

چقدر حق گفتی من خیلی جدیدا کمال‌گرا شدم میشه یکم منو راهنمایی کنی؟ چیکار کنم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چقدر حق گفتی من خیلی جدیدا کمال‌گرا شدم میشه یکم منو راهنمایی کنی؟ چیکار کنم

با آدمایی هم سطح خودت معاشرت کن یا ببین کجا حال دلت خوبه همون جا رو برای خودت انتخاب کن اون حس غرور و افتخار به مال نه اون حس دل گرمی مثل نشتن کنار یه بخاری تو زمستون و آرامش گرماش منظورمه

کدوم آدما بهت آرامش میدن همونا خوبن مثلا امروز من یه ماشین شاسی بلند دیدم صاحبش کلی میوه گرون خریده بود هیچ حسی نداشتم بهش اما یه خانواده رو چمن ها نشسته بودن در عین سادگی و لبخند به لب داشتن همون غذای ساده خودشون رو می خوردن با یه پراید کنارشون با خودم گفتم خوبه که منم با خانوادم یه روز دورهم این جوری بریم یه جای قشنگ و حس خوب گرفتم ازشون این جوری منظورمه