2777
2789
چه خوب

اراده منی کم میکنی وگرنه دور از جون میشی مثل نعیمه نظام دوشت 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم چند ماه قند و شکر گذاشتم کنار اخراش همش سردرد داشتم نمیدونستم علتش چیه یهو به ذهنم رسید نکن ...

مرسی ک گفتی عزیزم اون چند ماه تغییری توی بدنت ایجاد شد مثلا لاغر بشی یا...؟؟

اراده منی کم میکنی وگرنه دور از جون میشی مثل نعیمه نظام دوشت

نه عزیزم در اون حد نیستم که😵

تو پرم فقط 

چون زایمان داشتم

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

نه عزیزم در اون حد نیستم که😵تو پرم فقط چون زایمان داشتم

چند کیلویی و قد؟ الانم شیر میدی؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

۸۸ قد ۱۶۰ اره

خو قربونش شما بابد بشی ۵۵.. تو خونه اگر ماهواره داری که با جم فیت؛ نداری هم پیلاتس رو از کوگل استور دانلود کن و رژیم شیر دهی حتما برو دکتر رژیم و ازش بگیر 

شرایط ندارم تو خونه میشه؟

من تو خونه دارم ورزش میکنم از۲۰ اردیبهشت چون غذامپ زیاد رعاست نمیکنم وزن کم نمردم سایز کم کردم خط سیس پک هم بالای شکمم افتاده شونه هام گرد شده کول هم صاف شده هفته ای ۳روز فقط

همین شیره خوردم عذاب وجدان دارم میگم کاش نمیخوردم..بعد اشتهام بجای کم شدن زیاااد شده انگار سیر نمیشم ...

تو خونه ورزش کن روزهایی که ورش میکنی سالم خواری کن وزنت نیاد پایین سایزت کم میشه نهایتشم باهمون وزن خوش هیکل میشی

مرسی ک گفتی عزیزم اون چند ماه تغییری توی بدنت ایجاد شد مثلا لاغر بشی یا...؟؟

نه هیچی 

الان با ورزش و حذف وعده ناهار (بعضی وقتا) یک کیلو کم کردم

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

تو خونه ورزش کن روزهایی که ورش میکنی سالم خواری کن وزنت نیاد پایین سایزت کم میشه نهایتشم باهمون وزن ...

نمیرسم عزیزم بشدت افسرده شدم بعد زایمان همش درحال خوردنم پیش خودم گفتم لااقل هرچی شکر داره نخورم... 

ای بابا پس الکیه میگن پوست شفاف میشه؟ و لاغر میشیم و...؟؟

برای منکه تاثیری نداشت   شایدم چون من قندم پایینه اتفاقی نیوفتاده بعضیا قندشون بالاتر از حد نرماله احتمالا با حذف قند یه اتفاق مثبتی براشون بیوفته

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را