2777
2789
دوساعت یه متن دراز نوشتم همش بریدددد الان چکنم

😂😂 اشکال نداره اگه مهمه  دوباره بگو

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

من تو خونه دارم ورزش میکنم از۲۰ اردیبهشت چون غذامپ زیاد رعاست نمیکنم وزن کم نمردم سایز کم کردم خط سی ...

ورزش خاصی انجام میدی؟

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برای انگیزه خوب بود اینکه چطور لاغر کردم

عه پس دوباره بگو لطفا 😍

خب من سنم کمه 16 ام قدم 171 و وزنم در ابتدا 95 بود اول بگم من ادم شیرینی خوری نبودم کلن از شیرینی جات بدم میاد  اما در عوض عاشق تندی و ترشیم 

خب من رفتم باشگاه اول در حدود دو ماه حدود 4 یا 5 کیلو کم کردم بعد دیگه برای امتحانا ولش کردم بعد با رزیم شدم گاهی بیاده روی شایدم ورزش شدم 84 

الان دو هفته است میرم باشگاه هفته اول با رزیم و ورزش یک کیلو کم کردم شدم 83 الان دوباره امیددارم این هفته شده باشم 82

زیاد کاری به وزن روی ترازو ندارم دلم میخواد بر بمونم همین الان هم تقریبا رو فرمم اما میرم باشگاه شاید به 80 که رسیدم دیگه راضی باشم 

خب من سنم کمه 16 ام قدم 171 و وزنم در ابتدا 95 بود اول بگم من ادم شیرینی خوری نبودم کلن از شیرینی جا ...

ماشالا به قدت 😍 

علت چاقی من خوردن ماکارونی زیاد بود چون عاشقش بودم و هستمم

تحرکت کم بود؟

شما که اضافه وزنم نداری کهه

دوست دارم شکمم تخت بشه بعدم وزنم پایین تر باشه با خیال راحت میخورم 😁 البته پرخور نیستم ولی خب دیگه اون موقع رعایت چربی و کربوهیدرات و نمیکنم دیگه