ولی قبول دارید شهاب و پریسا یمقدار سریع بهم نزدیک شدن؟👀
بنظرتون آخرش چی میشه؟؟
(دوستان عزیزم هر کسی سلیقه ای داره،لطفا برای نظرات هم احترام قائل باشیم)
شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمتهایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨
ن خوب نیس ما ظرفیت نداریماز قسمت ۵ به بعد وابسته میشیم به فیلم بعدی نمیریسیم😄
دقیقا😂😂👍👍
من از این دور دارم میبینم به سریال و کاراکترا وابسته میشم چه برسه که واقعی باشه
شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمتهایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا