2777
2789
حقوق واسه زنا زمينه شغلي داره!؟

داشتن که داره ولی کسی که حقوق خنده با لیسانس نمیتونه بره سرکار باید یا آزمون سر دفری شرکت کنه یا آزمون وکالت که فوق العاده سخته من خودم شرکت کردم و قبول شدم اصفهان بهد از گذروندن دوره کارآموزی باید یه پارتی داشته باشی تا بتونی چم و خم کار یاد بگیری و اسمت جا بیوفته که سخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر برای اینکه بعدا دلت نشکنه میگم مهم تر از دیپلم گرفتن برای شما اینه که ببینی وضعیت پیش دانشگاهیت چی میشه یه دفعه دیدی بگن بدون خوندن پیش دانشگاهی اجازه کنکور دان ندارید اونوقت شما فقط میتونی رشته های فنی داشنگاه آزاد و همه رشته های مقطع کاردانی دانشگاه علمی کاربردی رو بری 

ار خون میترسم اما حقوق رو دوست دارم به نظرتون برای ادامه تحصیل دیر نیست

چن سالته؟

حقوق اشباع شده 

بعد فقط واسه داخل ایران خوبه 

من به گذشته برگردم هیچوقت انتخابش نمیکنم

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
نه رفتم برای ثبت نام گفت یک ساله دیپلم رو میگیرم

خب دیپلم میگیری نه پیش دانشگاهی که

اما یکی از آشناهامون سوم راهنمایی و اول دبیرستان رو تو یه سال خوند الان داره دوم رو میخونه متولد 68 هم هست

شاید قانونی باشه که سوم و پیش رو هم تو 1 سال بخونی

ولی تا پیش دانشگاهی نگیری نمیتونی کنکور بدی درکل

از مدارس بزرگسالان یا آموزش از راه دور یا خود آموزش پرورش بپرس

شرایط حقوق و مالیتون الان خوبه؟؟؟

راستش بخوای من مثل بعضی وکلا نیستم که بخوام دروغ بگم که اشباع شده پول توش نیست اتفاقا کسی که قدرت بیان داشته باشه و جنب کار داشته باشه قطعا میتونه توی این حرفه موفق بشه و پول خوبی هم توش هست ولی نسبت به خرج از کشور وکلا حقوق کمتری دلرن ولی من یکی از دوستانم در زمان کارآموزی بودیم الان مهاجرت کرده آلمان و من باهاش صحبت کردم گفت  شرایط وکلا در آلمان با ایران اصلا قابل مقایسه نیست