2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیزم

شما لطفا برو اول بپرس ببین چند سال باید بخونی تا بتونی کنکور بدی

بعدم واسه گرفتن مدرک دیپلمت که خواستی بخونی خوب بخون که واسه کنکور هم جواب بده

و مثلا امروز شروع کن

بگو امروز یه ربع میخونم ( چون تا حالا نخوندی از کم شروع کن که کم نیاری ) 

فردا بکنش نیم ساعت

پس فردا 45 دقیقه

همینجوری زیادش کن تا به یه ساعتی برسی که ببینی بیشتر از اون نمیتونی واسه درس خوندن زمان بزاری

مثلا 5 ساعت که شد دیگ میبینی نمیتونی بیشتر از این

دیگ همون حد نگهش دار

یه روز از هفته اتم کلا استراحت کن و با همسرت برو بیرون و از این چیزا که کم نیاری

بکوب خوندن باعث میشه کم بیاری

حقوق نخون  همون تجربی رو ادامه بده حداقل پرستار شو آینده شغلیت تضمین باشه

ای بابا خواهرمن دلت خوشه بازارپرستاری خرابه اشباع شده نیروبه زورپارتی میگیرن گرفتاریم والا.مگراینکه بتونی جایی جزشهرخودت خدمت کنی الان سمت جاسک وخارک اینابهترمیگیرن

یاارحم الراحمین به خودت توکل کردم   
ای بابا خواهرمن دلت خوشه بازارپرستاری خرابه اشباع شده نیروبه زورپارتی میگیرن گرفتاریم والا.مگراینکه ...

نه کرج که راحت میگیرن 

اقوام ما راحت رفتن سرکار بدون پارتی

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

داروستزی ۶ سال ۲۱۴ واحد اگر هر ترم ۲۰ واحد بگیری می شه ۵ سال و نیم که معمولا همه با هم همین شکل می کیدن البته نمی دونم الان اضافخ شده یا نه من چند سال فارغالتحصیل شدم آزاد تهران بودم زمان ما کلا دارو یکی آزاد تهران داشت الان مثل اینکه دو تا واحد شهرستان هم زوه