مثلا مامانم بابام تو دعوا بدترین فحش هارو بهم میدادن و مامانمم از همون بچگیمون به ما فحش های خیلی رکیک میداد مثلا به من میگفت عفریته همیشه و وقتی بزرگتر شدم بهم میگفت ج..ده و به خواهرمم میگفت و البته هنوزم میگه🗿خیلی از فحش هارو نمیتونم بگم چون خیلییی وحشتناک رکیکن😂
بعد دیگه همین کاراشون باعث شد منم مثه خودشون بشم مثلا از بچگی یاد گرفتم تو خونه فحشای اینطوری بدم خواهرمم همینطوره و داداشم
مثلا وقتی با مامانمون دعوامون میشه ماهم فحشایی که خودش میده رو بهش میدیم
مثلا همین دیروز مامانم سره اینکه یه چیزیو ازش قایم کرده بودم بهم گفت ولوییه خراب پتیاره
منم عصبانی شدم اخر بحث بهش گفتم زنیکه چاق کوتاه
بعد مامانم اصلا ناراحت نشد و به بحث ادامه داد (در این حد دادن فحش تو خونمون نرماله)
کلا دادن این فحش ها خیلی رندوم و عادیه تو خونه و کسی از شنیدنشون اصلا ناراحت نمیشه
اما من نسبت به بقیه شون همیشه نسبت به این جو اعتراض داشتم و اوکی نبودم
خیلی بهشون گفتم فحش ندید و این فحشاتون روی اعتماد به نفسم تاثیر داره اما این عادتو نمیتونن ترک کنن
فحش هامونم کاملا غیرواقعیه مثلا من گاهی ماه ها دائما تو خونه ام و رسما خونه نشینم اما مامانم بهم میگه ولویی😂اما داداشم مثلا فحش هایی که میده ادمو میسوزونه مثلا دیشب بهم گفت برو ظرفارو بشور ضعیفه تا سورب داغ نریختم تو....
بعد با پشه کش داداشمو کلی زدم که بدنش کبود شد بعدش جالب اینجاست که مامانم کلی باهام لج شد که غلط کردی داداشتو زدی😐منم گفتم هربار از این فحش ها بده میزنمش
بچه ها چکار کنم از این شرایط خسته ام کسی خانوادش مثه من بوده؟؟