2777
2789
عنوان

اصلا تو خونه ما هیچ حرمتی نمونده

566 بازدید | 48 پست

مثلا مامانم بابام تو دعوا بدترین فحش هارو بهم میدادن و مامانمم از همون بچگیمون به ما فحش های خیلی رکیک میداد مثلا به من میگفت عفریته همیشه و وقتی بزرگتر شدم بهم میگفت ج..ده و به خواهرمم میگفت و البته هنوزم میگه🗿خیلی از فحش هارو نمیتونم بگم چون خیلییی وحشتناک رکیکن😂

بعد دیگه همین کاراشون باعث شد منم مثه خودشون بشم مثلا از بچگی یاد گرفتم تو خونه فحشای اینطوری بدم خواهرمم همینطوره و داداشم 

مثلا وقتی با مامانمون دعوامون میشه ماهم فحشایی که خودش میده رو بهش میدیم 

مثلا همین دیروز مامانم سره اینکه یه چیزیو ازش قایم کرده بودم بهم گفت ولوییه خراب پتیاره

منم عصبانی شدم اخر بحث بهش گفتم زنیکه چاق کوتاه 

بعد مامانم اصلا ناراحت نشد و به بحث ادامه داد (در این حد دادن فحش تو خونمون نرماله)

کلا دادن این فحش ها خیلی رندوم و عادیه تو خونه و کسی از شنیدنشون اصلا ناراحت نمیشه 

اما من نسبت به بقیه شون همیشه نسبت به این جو اعتراض داشتم و اوکی نبودم 

خیلی بهشون گفتم فحش ندید و این فحشاتون روی اعتماد به نفسم تاثیر داره اما این عادتو نمیتونن ترک کنن 

فحش هامونم کاملا غیرواقعیه مثلا من گاهی ماه ها دائما تو خونه ام و رسما خونه نشینم اما مامانم بهم میگه ولویی😂اما داداشم مثلا فحش هایی که میده ادمو میسوزونه مثلا دیشب بهم گفت برو ظرفارو بشور ضعیفه تا سورب داغ نریختم تو....

بعد با پشه کش داداشمو کلی زدم که بدنش کبود شد بعدش جالب اینجاست که مامانم کلی باهام لج شد که غلط کردی داداشتو زدی😐منم گفتم هربار از این فحش ها بده میزنمش 

بچه ها چکار کنم از این شرایط خسته ام کسی خانوادش مثه من بوده؟؟

ماهم همینیم حتی شاید بدتر 

و هیچ‌جمله ای برای دلداری ندارم 

فقط بیا بغلم🫂🫂🫂

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل از خودت شروع کن بگن دخترمون روحیه ش حساسه ما هم یه تغییر بکنیم

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
حداقل از خودت شروع کن بگن دخترمون روحیه ش حساسه ما هم یه تغییر بکنیم

وقتی هی فحش میدن مجبور میشم جواب بدم 

با خواهرم و مادرم اوکیم چون فحش هاشون ازاردهنده نیست

ولی داداشم..

عزیزم😭😭🫂🫂🫂(:من که گاهی از اتاق کله روز خارج نمیشم از بس حوصلشونو ندارم

😔🫂🫂

دق کردم ، همش احساس میکنم از این خانواده نیستم خیلی باهاشون فرق میکنم و این آزارم میده 

تا صبح بیدارن و سر صدا دارن 

خونه کلی شلخته ست… 

فحاشی و حرف های رکیک و زننده 

وقتی مریض باشی ازت پرستاری نمیکنن که هیچ توقع دارن کلفتیشونو کنی 

جلو همه دهنشون بازه حرف بارت میکنن

اگه کاری نکنی همینطور 

اگه جایی نخواهی بری بزور میبرنت.. 

و و و… 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خیلی بده ولی من دیروز به شوهرم ب شوخی گفتم بیشعور پسرم یاد گرفت چقد خودمو فش دادم ک چرا این حرف و زدم 

درکت میکنم عزیزم ایشاله خدا درستش کنه برات❣️

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

نمد والا با مامانم خیلی راحتم ولی فحش نه تو خودت ادامه نده در برابر اوناهم جدی برخورد کن چیزی نیست ...

منم عاشق مامانمم با وجود تمام حرکات سمش

و خیلی باهم راحتیم

ولی متاسفانه اعصابش ضعیفه سریع فحش میده

نمیدونم چه گناهی کردیم گیر آدم فحاش افتادیمشوهرم فحش ناموسی نمیده ولی کلا فحاشی زندگیم خرابه بابت ای ...

الهی درست بشه😔