2777
2789
خب دیپلم میگیری نه پیش دانشگاهی که اما یکی از آشناهامون سوم راهنمایی و اول دبیرستان رو تو یه سال خو ...

البته من با نظام قدیم گفتم

با نظام قدیم باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشی

این نظام دهم دوازدهم اینارو نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم برای اینکه بتونی کنکور بدی باید پیش دانشگاهی رو گذرونده باشی.

و از نظر من که حقوق خوندم اما خودم توی رشته م موفقم و سر کار میرم،حقوق رو انتخاب نکن و دیپلم تجربی بگیر و حتی شده دانشگاه ازاد برای پرستاری شرکت کن.خون هم برات عادی میشه.همه اولش بدشون میاد بعد عادت میکنن

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
البته من با نظام قدیم گفتم با نظام قدیم باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشی این نظام دهم دوازدهم این ...

نظام جدیدا نه پیش میخونن نه کنکور اونایی که هم از نظام قدیم بخوان کنکور بدن باید پیش خونده باشن فقط هم تا ۳ سال دیگه برای نظام قدیم کنکور برگزار میکنن

من فکر میکنم برای اینکه بتونی کنکور بدی باید پیش دانشگاهی رو گذرونده باشی. و از نظر من که حقوق خوند ...

پرستاری قبول شدن انقدی راحت نیست که همتون میگید برو پرستاری بخون دانشگاه آزاد ها😑😑😑😑😑😑

پرستاری قبول شدن انقدی راحت نیست که همتون میگید برو پرستاری بخون دانشگاه آزاد ها😑😑😑😑😑😑

نع اتفاقا خیلی ام اسونه ازادش بارتبه۵رقمی متطقه۲قبول شدن

پیرشدم پیر تو ای جواااااااااانی😔😔😔

نمیگم راحته،تلاششو بکنه که رشته های پیراپزشکی قبول بشه.

حقوق به نظر من اصلا ارزششو نداره

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

بدون پیش دانشگاهی که نمیشه کنکور تجربی ریاضی انسانی داد. 

بعدم قبولی کنکور سخته. اگه بدون کنکور بخوای بری ازاد که هیچی ولی اگه میخوای دانشگاه خوب بری واقعا باید خیلی خیلی زیاد بخونی. خصوصا رشته تجربی که هفتصد هزار نفر داوطلب داره به مراتب سخت تره

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.