2777
2789

مصرف کردم هیچ تاثیری نداشت 

با تجویز پزشک هم بود. متخصص ریه باید برم یا گوش و حلق و بینی یا عفونی؟ 

گوگل زده آنتی بیوتیک برا کرونا بی تاثیره شما چیکار کردید اگه اینارو داشتید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی هفته تمام رو ب مرگ بودم ۶ بار سرم کلی امپول دارو هیچ فایده نداشت تاخودش خوب شد

واسه من 40 روز شده 

اون شدید بودن علائم منم هفته اول همونطوری بودم بعدش اونا خوب شد ولی سرفه و اینا مونده 

ببین من فقط یه جور خوب شدم اونم اینکه انار میذاشتم روی شعله پخش کن با شعله گرم تا پوستش سیاه بشه و دانه های داخلش یکم بپزه بعد بازش میکردم دونه هاشو میخوردم برای عفونت ریه و کرونا عالیه من با یکی دو بار قشنگ تاثیرش دیدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین من فقط یه جور خوب شدم اونم اینکه انار میذاشتم روی شعله پخش کن با شعله گرم تا پوستش سیاه بشه و د ...

چن تا انار و چن دقه بزارم؟ 

روزی یبار استفاده کنم یا بیشتر 

چن تا انار و چن دقه بزارم؟ روزی یبار استفاده کنم یا بیشتر

یدونه انار 

اینور و اون ورش کن یکم کلا ده دقیقه بیشتر نمیخواد تو ده دقیقه میپزه 

من روزی یک بار میخوردم اگر میتونی روزی دو بار بکن زود تر خوب شی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یدونه انار اینور و اون ورش کن یکم کلا ده دقیقه بیشتر نمیخواد تو ده دقیقه میپزه من روزی یک بار میخورد ...

سلام گلم..

پدر منم ریه هاش درگیر شدن از کرونا دوسال پیش..

ولی سرفه هنوز هستن میتونه استفاده کنه؟

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
سلام گلم..پدر منم ریه هاش درگیر شدن از کرونا دوسال پیش..ولی سرفه هنوز هستن میتونه استفاده کنه؟

سلام عزیزم اره خیلی خوبه ریه رو پاکسازی میکنه تو گوگلم سرچ کنی میاره خیلی خواص داره 

پیاز رنده کن یه قاشق بریز تو یه قاشق عسل بخور چند بار.

انتی بیوتیک قویه.بدمزه میشه ولی خب خیلی حوبه. من پسرم طفلک از بچگی دادیم الانم۶سالشه طفلک گلوش چرک کنه میدیم زود خوب میشه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.