2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11590 بازدید | 1690 پست
سلام خزان جان❤️امروز صبحانه نان پنیر و گردوناهار و شام رو ساندویچ همبرگر همراه سس مایونز و دوغ خوردم ...

به به همبرگرررر نوش جونت عزیزم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام سمیرا جون دیروز رعایت کردما ولی چون پریود هستم یکم بی حوصلم واسه گزارش نوشتن صادقانه بگم 😃امرو ...

سلام خوشگلم نوش جونت به به چه پر انرژی بود شیکت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا یه بلایی هست انگشتشو‌ نشون میده برام ب نشونه تهدید یبار انجام دادم‌یاد گرفت 🥲🙂هی موش‌میشه م ...

عزیزممم😂😂😂 

آرزو خوابتو دیدم دیشب😍انقدر دیشب خوش صدا بودی تو خوابم گفتم وای برم مخ آرزو رو بزنم که بره مخ شوهرشو بزنه خونشونو جا به جا کنن بیان نزدیک ما .هرروز باهم بریم بیرون😂😍

سلام عزیزم خدا قوت خسته نباشی امیدوارم به زودی مشکلت حل شه زندگیه،بالا پایین داره منم گاهی گزارش نمی ...

سلام گلم 

صبحت بخیر

ممنون عزیز دل

گزارش دیروز م

کالری مصرفی، فست 720

صبحونه نان سنگگ پنیر بادوم

ناهاردوقاشق خورشت قیمه چندقاشق پلو

میانوعده سیب، نارنگی 

شام سیب دارچین 

قبل خواب شیر

ورزش نیم ساعت، اب ۷لیوان 

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

سلام عزیزم شبت بخیررر❤️❤️کالری امروزم صبحانه: 1 عدد خرما ناهار :3 قاشق املت. 3 کف دست نان.یک دست سبز ...

سلام عزیزم

نوش جون

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلااامناشتا اب ولرم دانه چیا و ایبلیموصبحانه نیمرو بدون روغن نان تست گوجه و خیارشورمیان وعده ماست مو ...

سلام عزیزم نوش جونت😘

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام عزیزم صبحونه🌹 دو کف دست بربری. کره بادوم زمینی. عسلمیانوعده🌹نصف لیوان کدو حلواییناهار🌹خوراک ...

سلام عزبزم

نوش جونت

ببین اگه برنج و بدون روغن بپزی کالریش از نون کمتر میشه. و سیراییش و البته شیرت بیشتر‌‌..

شما چون شیر میدی دستمون بستس..

ولی در کل تا جایی که میل داری بخور.. زیاده روی نکن فقط

سلام عزیزم صبحونه🌹 دو کف دست بربری. کره بادوم زمینی. عسلمیانوعده🌹نصف لیوان کدو حلواییناهار🌹خوراک ...

بربری و مدل عمودی دولایه کن... 

شما مثلا یه کف دست نون خوردی ولی دوتا تیکه به چشمت میاد...

اینجوری بهتر میتونی کالری نونو کنترل کنی.

من اگه بلد بودم کینوای خودمو میپختم😂نه اینکه بزارم تاریخش بگذره بریزم دور😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فک‌کنم منم باید بریزم دور🤦🏻‍♀️🥺

عضو گروه ۴       وزن فعلی ۶۶/۵۰۰     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

عزیزممم😂😂😂 آرزو خوابتو دیدم دیشب😍انقدر دیشب خوش صدا بودی تو خوابم گفتم وای برم مخ آرزو رو بزنم ک ...

🤣🤣🤣🤣

مگه از پیش مامانش دل میکنه 🙁

اتفاقا دیشب اصلا حالم خوب نبود نصف شب ک بیدارشدم کلی غم رو دلم‌بود🥺

عضو گروه ۴       وزن فعلی ۶۶/۵۰۰     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام عزبزمنوش جونتببین اگه برنج و بدون روغن بپزی کالریش از نون کمتر میشه. و سیراییش و البته شیرت بیش ...

اره دقیقااا برنج بهتر سیرم میکنه🙂

باشه عزیزم مرسی🥰

بربری و مدل عمودی دولایه کن... شما مثلا یه کف دست نون خوردی ولی دوتا تیکه به چشمت میاد...اینجوری بهت ...

مررررسی🌹