2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 12068 بازدید | 1770 پست

سلاممم

سمیراااااا وسط هفته ۷۱.۹بودم

الان ۷۲.۷۰۰

بخاطر شنبه ک چیت کردما

وزن همون ۷۲.۷۰۰میزنم ک دیگ شنبه ها چیت نکنم

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

الان چند کیلویی؟

۵۲ و نیم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام @خزان_نارنجی‍ 

خوبی جانم.

من دیروز قرار بود ۵۰۰ بخورم که خوردم ولی ی هفته بودم اسهال و ابریزش بینی داشتم سردرد دیگ دیروز بدتر شدم رفتم سرم زدم بعد  انقد ضعف داشتم مجبورشدم بخورم. ولی امروز صب وزنمو کشیدم شدم ۶۷/۰۰  . روز شنبه که شرو کردم ۶۷/۳۰۰بودم.

۳۰۰ کم کردم . امروز ولی رعایت میکنم🙂.

عضو گروه ۳. وزن اولیه و فعلی 67/300. تاریخ شروع رژیم/۷/۱۲.      هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲

ورزشت فقط پیاده رویه؟

سلام عزیزم خوبی 

من‌دوباره اومدم😎

۶۶/۵۰۰ وزن فعلی 

انشالله میخوام بیام زیر۶۰ فعلا ۵۹‌هدفم🤓

شیر میدم یکم دستم بسته اس سر حساسیت آوین ولی خب تلاشمو میکنم🙃

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

کلیپ ها چین؟ زومباهاش خوبن معمولا .میتونی کنار کلیپ یه آپ هم انتخاب کنی آخرش بری .آپ ها خیلی وقتگیر ...

برای ورزشه مثلاً نیم ساعت یک ساعت تمرین هوازی بدون وسیله

از سطح مبتدی به بالا

از آپارات و یوتیوپ چندتا دانلود کردم

آره بنظرم دوتاش باهم پیش برم بهتره

برنامه هم نصب کردم

امیدوارم مفید باشه

مرسی بابت پیشنهادت😍😘❤️❤️

🤸🏻‍♀️

نسترن | قد : 161 | وزن شروع : 78 | وزن هدف : 50

🔸21 آذر : 76.400

🔹21 دی : 71

🔸21 بهمن : 67.850

🔹21 اسفند : 65.700

🔸21 فروردین : 66.900

🔹21 اردیبهشت : 63.750

🔸21 خرداد : 62.850

🔹21 تیر : 58.900

🔸21 مرداد : 62.200

🔹21 شهریور : 64.100

گزارش من از شروع رژیمم تا الآن🥰

این مدت هی کم کردم، هی زیاد کردم😅

نمیدونم چم میشه یهو پرخوری میکنم.. اینجوری که نصف ماه رژیمم نصفش آزاد😂

اما بازم راضی‌ام تازگیا حس میکنم معده‌ام به کم خوری عادت کرده زیاد نمیتونم پرخوری کنم😁

اخرای مرداد بود فکرکنم رفتیم مسافرت تا آخر شهریور قبل مسافرت زیاد پرخوری کرده بودم اما توی مسافرت فقط دو کیلو وزنم زیاد شد😁

از اول مهر تا الآنم رعایت کردم کالری شماری و فستامو..

امروز وزن کردم 60.150 بودم💃🏻💃🏻💃🏻

امیدوارم تا شب یلدا برسم 55 یا کمتر😁🥰

🤸🏻‍♀️

من وزنم باید ۶۴ بشه ولی دوست دارم ۷۰ بشم 😭😭😭😭۹۲کیلوهستم ۳کیلو کم کردم

عالیه عزیزم، رژیم گرفتن صبر زیادی میخواد، من خودم در واقع از مرداد شروع کردم، تا الان دو ماه و خورده ای هست، وزنم هفتاد بود،چه جالب اتفاقا اگر بخواییم مقایسه کنیم شما بیستو دو کیلو اضافه وزن دارید الان، منم شروع که کردم یه نوزده کیلویی بود، البته الان شده سیزده کیلو، یکم یکم به هدفمون میرسیم😉

من خودم انتظار دارم دیگه آخر دی ماه به وزنی که می‌خوام برسم، انشالله شما هم همون تایم ها دیگه رفتید زیر ۷۵

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

عالیه عزیزم، رژیم گرفتن صبر زیادی میخواد، من خودم در واقع از مرداد شروع کردم، تا الان دو ماه و خورده ...

من ۲۷ شهریور رژیمم یه هفته پیش وزن کردم ۹۲ بودم خیلی سخته 😬😬😬😬کالری شماری میکنم

من ۲۷ شهریور رژیمم یه هفته پیش وزن کردم ۹۲ بودم خیلی سخته 😬😬😬😬کالری شماری میکنم

منم همینطور، من بارها شکستم تو این دوماه😂 اتفاقا رفتم مسافرت یه کیلو هم برگشت داشتم، دیگه از بعد از سفر اومدم اینجا با بچه ها، کلا هفت کیلو کم کردم تا الان، در کل بنظرم رژیم درستش اینه آروم پیش بره، اگر آدم از اول با سرعت ماشین مسابقه پیش بره آخرش خیلی سخت خواهد بود و با احتمال برگشت، ترک پوستی و شل شدن پوست رو که دیگه نگم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام عزیزم خوبی من‌دوباره اومدم😎۶۶/۵۰۰ وزن فعلی انشالله میخوام بیام زیر۶۰ فعلا ۵۹‌هدفم🤓شیر میدم یک ...

سلاااام

خوبی عزیزم؟

خوش اومدی قشنگم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔